Вісник Кагарличчини — Шахрайства не припиняються

image
6 Липня 2019, 15:57
Поділитися:

Із 25 червня по 2 липня до Кагарлицького відділення поліції Обухівського відділу поліції ГУНП в Київській області надійшло 143 заяви і повідомлення про злочини і події, що вчинені або готуються. В останній час спостерігається значний ріст таких видів злочинів, як крадіжки особистого майна, шахрайство та інші. Тому велика увага керівництва відділення приділяється профілактиці правопорушень як провідної ланки роботи дільничних інспекторів поліції та інспекторів патрульної служби, адже саме від цього і залежить криміногенна ситуація на території Кагарлицького району.

Так, до Кагарлицького відділення поліції надійшли:

25.06 о 07.17 – повідомлення від гр-на В. про те, що в с. Стайки біля цегельного заводу невідомі особи проникли до гаражів та викрали двигуни. Проводяться оперативно-розшукові заходи.

27.06 о 15.59 – повідомлення від гр-на П. про те, що в м. Кагарлик на одному з АЗС, водій автомобіля “Лансер” чорного кольору заправив його бензином, не заплатив та зник в невідомому напрямку. Проводяться оперативно-розшукові заходи.

27.06 – рапорт слідчого Кагарлицького ВП за фактом встановлення, особи причетної до крадіжки, що з письмовою заявою звернувся гр-н М., житель м. Кагарлик про те, що виявив відсутність чотирьох коліс з автомобіля ВАЗ. Під час проведення оперативно-розшукових заходів встановлено, що  крадіжку скоїли гр-н А. та гр-н В., жителі с. Стави. Запобіжний захід не обирався, в скоєному злодії зізнались, викрадене вилучено.

27.06 о 20.15 – повідомлення від гр-ки І. про те, що в с. Зікрачі потонув гр-н. А. Виїздом слідчо-оперативної групи на місце події було встановлено, що гр-н А., житель с. Халча, під час відпочинку на сільському ставку в с. Зікрачі вирішив скупатися. Зі слів місцевого жителя І., який в чей час косив траву біля ставу, він помітив у воді предмет, підійшовши ближче до водойми, і виявив тіло А., зайшовши у воду, самотужки витягнув тіло на берег.

28.06 – повідомлення від лікаря Кагарлицької ЦРЛ про те, що до них у приймальне відділення доставлений гр-н О., житель м. Кагарлик, який пояснив, що в м. Кагарлик водій, гр-н М., житель с. Бурти, керуючи автомобілем, заднім рухом здійснив на нього наїзд, завдавши тілесні ушкодження. Проводиться перевірка.

28.06 о 22.12 – повідомлення від гр-на В. про те, що в с. Слобода його побив відомий йому чоловік. Проводиться перевірка.

29.06 о 03.14 – повідомлення від гр-ки А. про те, що о 03.14 в с. Переселення біля ресторану «Гетьманський стан» б’ються 5 чоловік.

29.06 о 09.31 – надійшло повідомлення від гр-на О. про те, що в с. Стави його побив гр-н Ш.

29.06 о 09.44 – повідомлення від гр-ки В. про те, що у м. Кагарлик вона виявила, що з її квартири викрали сумку з документами, підозрює відомого їй чоловіка.

29.06 – письмова заява від гр-ки С., жительки м. Кагарлик, про те, що невідома особа шахрайським шляхом заволоділа її коштами. На даний час проводяться оперативно-розшукові заходи по встановленню особи.

Джерело: Вісник Кагарличчини — Головна