Вісник Кагарличчини — Про поручні для храму, земельні негаразди…

image
7 Червня 2019, 12:08
Поділитися:

Чотири дзвінки пролунали в кабінеті Кагарлицького міського голови Олександра Панюти під час «Прямого зв’язку» 29 травня.

Першим було звернення від пенсіонерів-прихожан Свято-Троїцького храму з проханням облаштувати поручні на крутих вхідних сходах, і це звернення буде передано настоятелеві.

Лісовий Олександр Миколайович сигналізував про ліхтар, який у вітряну погоду працює з перебоями по провулку Став’янському, і до кінця тижня «Міськрембудсервіс» усуне проблему.

Пані Шкляр із вул. Свято-Троїцької скаржилася на проблеми з розподілом землі на прибудинковій території біля їхнього багатоквартирного будинку. Міська рада допомогла облаштувати там спільний заїзд, і голова порадив знайти спільну мову всім восьми співвласникам будинку, розробивши відповідний проект, а спірні моменти, які не вдається владнати по-добросусідськи, слід вирішувати в судовому порядку.

Останній дзвінок був від кагарличанки, яка просила зрізати навислу вербу на повороті зі Став’янки на Челюскіна. На жаль, технічної можливості виконати це прохання в міських служб немає, оскільки крізь гілля проходить жмут дротів. Енергетики теж нині не мають спеціальної бригади для видалення таких аварійних насаджень, тому спромоглися зрізати лише найбільш загрозливу гілку. Тим не менше, голова пообіцяв, що комунальники спільно з енергетиками спробують хоча б частинами зрізати дерево, якщо не вийде з повним від’єднанням-приєднанням електродротів для виконання цієї клопітної роботи.  Разом із тим Олександр Олексійович на ще одне прохання додзвонювачки дав доручення виконати підсипку дороги на повороті з вул. Челюскіна на Одеську.

Джерело: Вісник Кагарличчини — Головна