Вісник Кагарличчини — Представлено нового очільника районного відділення поліції

image
11 Лютого 2020, 19:50
Поділитися:

29 січня перед початком другого засідання 50-ї сесії Кагарлицької районної ради було представлено нового начальника Кагарлицького відділення поліції. Ним став Сергій Панасенко, який до цього очолював Ржищівське відділення поліції.

У своєму настановчому слові начальник Обухівського відділу поліції Ростислав Горбач зазначив, що пріоритетним завданням для Сергія Панасенка є відновлення довіри жителів Кагарличчини до правоохоронців. “Громада повинна довіряти поліції, – наголосив Ростислав Горбач. – І відповідно люди повинні відчувати підтримку правоохоронців у будь-який час”.

По цьому голова райради Іван Семцов звернувся до керівництва Обухівського відділу поліції з проханням допомогти кагарлицьким правоохоронцям у покращенні матеріальної бази, а міський голова Олександр Панюта наголосив на необхідності якнайшвидшого будівництва нової котельні для поліцейського відділення, адже вирішити проблему з опаленням без допомоги Головного управління Національної поліції, за його словами, буде вкрай тяжко.

Сергій Панасенко у свою чергу висловив сподівання на ефективну співпрацю з органами державної влади, місцевого самоврядування та громадськістю, пообіцявши прозвітувати про перші результати своєї роботи за перший квартал перед міською та районною радами.

По цьому депутати перейшли до розгляду питання “Про порядок відрахування господарськими організаціями до районного бюджету частини чистого прибутку (доходу) в 2020 році” (доповідач – Іван Семцов). Більшістю голосів було підтримано запропонований проєкт рішення.

Після закриття другого засідання 50 сесії, розпочалася позачергова 51 сесія Кагарлицької районної ради VIІ скликання.

Перед тим, як приступити до розгляду питань порядку денного, депутати підтримали депутатські звернення Івана Семцова до Кабінету Міністрів України та голови Київської облдержадміністрації щодо ліцензування нафтопродуктів для фермерських господарств, а також депутата Івана Лисого до Кагарлицької міськради про вшанування пам’яті Марка Паславського шляхом перейменування однієї з вулиць міста або ж найменування школи в його честь.

По цьому депутати внесли зміни до рішення сесії районної ради VІІ скликання від 19.12.2019 року № 416-50(І)-VІІ “Про районний бюджет Кагарлицького району на 2020 рік ” та додатків до нього (доповідач – начальник управління фінансів РДА Наталія Перевера); ухвалили рішення про встановлення надбавки заступнику голови районної ради на 2020 рік (доповідач – голова райради Іван Семцов); затвердили Програму розвитку та фінансової підтримки Комунального некомерційного підприємства Кагарлицької районної ради «Кагарлицька центральна районна лікарня» на 2020-2021 роки (доповідач – директор Комунального некомерційного підприємства Кагарлицької районної ради «Кагарлицька центральна районна лікарня» Віктор Кулініченко).

Джерело: Вісник Кагарличчини — Головна