Вісник Кагарличчини — Повір у себе!

image
5 Грудня 2019, 20:49
Поділитися:

Традиційний фестиваль “Повір у себе” у рамках Міжнародного дня людей з інвалідністю під назвою “Агенція добра” відбувся в приміщенні Кагарлицького центру дитячої та юнацької творчості.
Гостинний заклад приймав у себе близько 60 дітей шкільного віку Кагарличчини з обмеженими можливостями.
Усіх їх тепло зустрів духовий оркестр на чолі з Ігорем Ільченком, після чого розпочалася святкова програма, де відкривали “Агенцію добра”.
Вокалісти студії “Октава” (керівник Борис Родина) та “Гармонія” (керівник Олег Волошин) щедро дарували свої вміння гостям заходу, а учасники хореографічної студії “Карамельки” (керівник Вікторія Німенко) звеселяли глядачів своїми танцями.
Чудових майбутніх артистів виховують на театральному гуртку (керівник Тетяна Андріївська), саме вони і продемонстрували дітям у залі лялькову виставу “Бюро добрих порад”.
Майстер-клас з орігамі з виготовлення чарівної квітки між глядачами провели керівники гуртків декоративно-ужиткового мистецтва Наталія Горпиненко, Валентина Ільченко та Наталія Раснюк. Зауважу, навіть мер міста, виконуюча обов’язки голови Кагарлицької РДА і представник відділу освіти з цікавістю крутили в руках кольоровий папір, і квіти їхні вдалися на славу, нічим не гірші, як у дітей у залі.
Особливого задоволення для присутніх додав виступ трьох керівників гуртків у ролі клоунів – Кльопи, Кнопи та Ципи. Це – Інна Стеценко, Світлана Артеменко і Даріна Даниленко. Коли дорослі не бояться бути смішними, одягати чудернацькі костюми, яскраві перуки, наносити грим, виконувати театральну роль – це ще більше притягує до себе школярів. Як сказав хтось із великих: “Кожен із нас носить дитинство в кишені”.
Ведучі заходу – гарно підготовлені вихованці гуртка “Лідер” (керівник Інна Стеценко) – радували присутніх своїми декламаторськими вміннями.
Приємні слова на адресу дітей линули від директора Центру дитячої та юнацької творчості Тетяни васильчук, в. о. голови Кагарлицької районної державної адміністрації Світлани Синюк, міського голови Олександра Панюти. Після чого відбулося найприємніше – вручення гостинців.
Спонсорами для комплектації продуктових наборів виступили Кагарлицька міська рада, Кагарлицька районна державна адміністрація, фірма “Кагма” та кондитерська фабрика “Лагода”.

Джерело: Вісник Кагарличчини — Головна