Вісник Кагарличчини — Поліцейські Кагарличчини відзначили професійне свято

image
18 Липня 2019, 19:00
Поділитися:

4 липня голова Кагарлицької районної ради Іван Семцов, керівник апарату райдержадміністрації Людмила Демиденко та міський голова Олександр Панюта привітали працівників районного відділення Національної поліції України з професійним святом.

Керівники району та міста висловили вдячність поліцейським за службу, вірність присязі, а також побажали їм мужності, витримки, наснаги, професійних успіхів, міцного здоров’я, родинного затишку, довіри та поваги від жителів Кагарличчини.

За сумлінне ставлення до виконання службових обов’язків, самовіддану працю в Національній поліції України та з нагоди Дня Національної поліції України кращим працівникам було вручено спільні подяки районної державної адміністрації та районної ради, подяки міського голови, подарунки та квіти.

Також своїх колег з професійним святом привітав начальник Кагарлицького відділення Обухівського відділу ГУ Національної поліції України у Київській області полковник Ігор Небаба.

Святковий концерт для присутніх підготували учасники художньої самодіяльності міського Будинку культури: Анастасія Мацібура, Вікторія Куцокінь, Анна-Марія Чоповська, Анна Кириленко, Олександр Покраса.

Джерело: Вісник Кагарличчини — Головна