Вісник Кагарличчини — Підкорили Всеукраїнський фестиваль

image
30 Травня 2019, 13:32
Поділитися:

Велична музика духових оркестрів схвилює кожну людину. Адже мелодії линуть від самої душі. Це справді жива музика! Найсвітліші почуття, які неможливо висловити словами, передають духові інструменти. Коли вони об’єднані в оркестр, тоді емоції підносяться на неймовірну висоту! Бравурні марші, журливі мелодії або стрімкі вальси захоплюють у полон кожне серце, що є відкритим для прекрасного.

18 травня в Києві, на Європейській площі, відбувся Всеукраїнський фестиваль-конкурс дитячих духових оркестрів «Армія – дітям!» за підтримки Управління цивільно-військового співробітництва Збройних Сил України спільно з Військово-музичним управлінням Збройних Сил України та Українським державним центром позашкільної освіти Міністерства освіти та науки України.

У фестивалі взяв участь духовий оркестр КЗ КРР «Кагарлицький районний центр дитячої та юнацької творчості» під керівництвом Ігоря Ільченка, який серед 13 учасників виборов ІІІ місце.

Кульмінацією фестивалю стало спільне виконання Гімну Європи дитячими та військовими духовими оркестрами, адже саме у цей день Україна відзначала День Європи. Не оминули організатори і роковини депортації кримсько-татарського народу, зауваживши, що захід не є розважальним.

Висловлюю подяку творчому, талановитому керівнику духового оркестру Ігорю Ільченку, його вихованцям, батькам, вболівальникам за віру та підтримку. Бажаю юним музикантам натхнення та подальших перемог на великих сценах області та України!

Джерело: Вісник Кагарличчини — Головна