Вісник Кагарличчини — Опалювальний сезон на Кагарличчині стартує 15 жовтня

image
12 Жовтня 2023, 16:22
Поділитися:

У Кагарлицькій міській раді 9 жовтня відбулося п’ятдесят друге засідання виконавчого комітету, яке проводив міський голова Олександр Панюта.
Було розглянуто десяток назрілих питань життєдіяльності громади. Серед них – рішення про початок чергового опалювального сезону, який має стартувати 15 жовтня для всіх категорій споживачів, що розташовані на території Кагарлицької міської територіальної громади. У разі зниження температури повітря в приміщеннях дошкільних, шкільних, інших навчальних закладів, закладів охорони здоров’я та соціального захисту нижче +16°С опалювальний період буде розпочато раніше цієї дати за заявами керівників установ/закладів при наявності Акта готовності до опалювального сезону.
Виконком ухвалив рішення з ряду питань, опрацьованих попередньо на засіданні комісії з питань захисту прав дитини, зокрема щодо надання дозволів на тимчасовий виїзд малолітніх і неповнолітніх дітей за межі України. Надано дозволи на підключення до міської водопровідної мережі, видалення аварійно небезпечних зелених насаджень, прийнято рішення щодо впорядкування поштової адреси тощо.
Перед початком засідання перед присутніми виступили представники Другого відділу Обухівського РТЦК і СП, висвітливши важливі питання щодо мобілізації і приписки допризовників.

Джерело: Вісник Кагарличчини — Головна