Вісник Кагарличчини — Опалювальний сезон на Кагарличчині буде завершено 1 квітня

image
28 Березня 2024, 19:51
Поділитися:

Кагарлицький міський голова Олександр Панюта провів 25 квітня чергове 68 засідання виконавчого комітету. Розглянуто було понад десяток актуальних питань.

Насамперед ухвалено рішення закінчити з 01.04.2024 року опалювальний сезон 2023-2024 року. Відключення від опалювання закладів охорони здоров’я, освіти, населення та об’єктів, які використовуються для забезпечення Збройних Сил України та територіальної оброни, буде проведено за умови стабільної добової температури понад +8 градусів.

Виконком схвалив звіт про виконання бюджету Кагарлицької міської територіальної громади за 2023 рік, Програму сприяння діяльності органу Державної казначейської служби України в казначейському обслуговуванні установ та організацій Кагарлицької міської ради на 2024 рік, зміни до Програми захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, забезпечення пожежної безпеки та цивільного захисту на 2024 рік.

Затверджено вартість автопослуг, що надає КП КМР «Міськрембудсервіс»; прийнято рішення про коригування тарифів на послуги зі збирання, вивезення та розміщення твердих побутових відходів для КП КМР «Міськрембудсервіс».

Надано дозвіл на підключення до міської водопровідної та каналізаційної мережі, впорядковано одну з поштових адрес. Ухвалено рішення про завершення приватизації об’єкта нерухомого майна – квартири в с. Демівщина. Одне з рішень стосувалося збільшення первісної вартості основних засобів. Традиційно прийнято рішення про надання матеріальної допомоги жителям Кагарлицької міської територіальної громади відповідно до діючого Положення.

Джерело: Вісник Кагарличчини — Головна