Вісник Кагарличчини — Олександр Жукотанський назвав умови для розвитку економіки Кагарлика та району

image
3 Липня 2019, 19:35
Поділитися:

Як буде далі розвиватися промислове виробництво в регіоні — про це кандидат у народні депутати України в 93-му окрузі Олександр Жукотанський говорив на зустрічі з працівниками Приватного акціонерного товариства «КАГМА».

«Кагарлицьке молоко п’ють у столиці. Пробував вашу продукцію. Вона смачна й корисна. Ви молодці! Україна — переважно аграрна держава, і подібні вашому переробні підприємства важливі для району. По-перше, це робочі місця, а по-друге — наповнення бюджету. Чим більший бюджет, тим краще живуть люди, будуються дороги, виконуються соціальні програми. Бажаю вам успіху і стабільності», — говорить Жукотанський.

Кандидат каже, що для розвитку економіки потрібні закони, які дають можливість розвиватися бізнесу і відкривати підприємства, нехай навіть зовсім невеличкі.

«Якщо буде робота, молодь залишатиметься вдома. І дітей будуть більше народжувати на нашій землі. А значить, село точно житиме. Створювати нормальні закони, розвивати економіку нашого округу та України, сприяти залученню інвестицій — завдання, які я ставлю собі в парламенті», — розповів про свої плани Олександр Жукотанський.

Він також поділився досвідом, як заохочують працівників на його підприємстві «Миронівському заводі по виробництву круп і комбікормів». Розказав про умови праці, соціальну та медичну підтримку, благодійну діяльність та інші напрямки роботи.

Колектив «КАГМА» схвально поставився до позиції Жукотанського щодо відродження промисловості району. І запевнив у своїй підтримці кандидата.

Джерело: Вісник Кагарличчини — Головна