Вісник Кагарличчини — Нові робочі місця з’являться, коли запрацюють якісні закони для бізнесу — Олександр Жукотанський

image
11 Липня 2019, 17:58
Поділитися:

Ще більше нових робочих місць удасться створити, якщо почнуть працювати якісні закони, що стимулюватимуть підприємництво, коли тиск на бізнес буде знижений та збільшиться об’єм інвестицій. Про це заявив кандидат у народні депутати в 93-му виборчому окрузі Олександр Жукотанський на зустрічі з підприємцями Кагарлика.

Покращення бізнес-клімату в районі політик, зокрема, обговорював із працівниками компаній «Пантек» (спеціалізується на виробництві сендвіч-панелей), «Купола» (реставраційна майстерня) і «Мойдодир» (виробництво меблів для ванної).

«Нам усім заважають закони, які не працюють. Щоб бізнес розвивався та прийшли інвестиції, потрібен законодавчий захист бізнесу. Повинні також бути прозорі податки. Я тому й іду в Раду від 93-го округу, щоб бізнес у нашому регіоні розвивався, щоб він був захищений, і тоді буде можливість для приходу інвестицій», — сказав кандидат.

Він уточнив, що для створення нових робочих місць у першу чергу повинні запрацювати закони для всіх. Це буде стимулювати розвиток бізнесу й у свою чергу призведе до збільшення числа підприємств, які вже самі конкуруватимуть за спеціалістів.

«Я знаю про всі проблеми в бізнесі та готовий у Раді їх вирішувати разом із вами, запропонувати вам можливі ефективні рішення. Мені ви можете довіряти, адже всі мої слова не розходяться з конкретними справами. Ви це самі можете побачити в Миронівці. Я вмію залучати гроші для розвитку підприємств, територій і малого бізнесу. Тож зможу сприяти створенню нових робочих місць, розширенню наявних виробництв і розвитку малого бізнесу», — зазначив Жукотанський.

Джерело: Вісник Кагарличчини — Головна