Вісник Кагарличчини — На зміну сталій системі!

image
13 Жовтня 2020, 00:49
Поділитися:

З чим іду в депутати

На життєвому шляху трапляються різні випадки, але так боляче стає на душі, коли ми бачимо людську зневіру та розпач. Ще страшніше усвідомлювати, що це відбувається через байдужість, бо в найскладніший момент той хто міг допомогти, просто не подав руку або навіть словом не зміг заспокоїти той внутрішній буревій.

Якщо проаналізувати недопрацювання у містах та селах, які наразі постали гострими проблеми для місцевих жителів, то можна прийти до простого, але такого ж болючого висновку: цього всього могло не бути, якщо б на початковому етапі ту дірку в дорозі було залатано або звернення про необхідність придбання апарату для лікарні було розглянуто та реалізовано діючими правителями.

Я ніколи не стояла осторонь людських негараздів та маючи багаж, як життєвого, так і професійного досвіду, можу стверджувати, що безвихідних ситуацій не існує, головне доцільні ресурси для їх вирішення та надійні люди поруч.

Свого часу, в період політичних баталій, ми з моєю сім’єю без вагань зробили свій вибір і підтримали діючого президента разом з його політичною партією “Слуга Народу”. Для когось це рішення залежить від рейтингів чи капіталу лідера, для нас вирішальними стали прагнення цієї сили, які не побудовані на застарілих баченнях або напрацюваннях попередників, це абсолютно нові та прогресивні погляди зі структурованими підходами до політичної системи.

Усвідомлюючи, що видимі питання, які потребують негайного вирішення, це лише мала частина від реальної ситуації з проблематикою по містам та селам, я свідомо вирішила балотуватися до Київської обласної ради від політичної партії “Слуга Народу”, щоб підняти всі замовчування на поверхню та реальними діями змінювати застарілий устрій.
Ми разом з командою не мали права обіцяти людям зміни без попереднього аналізу проблематики усіх сфер життя в області. В першу чергу було сформовано загальну картину тих питань, невирішеність яких заважає, як прогресивному розвитку найнеобхідніших секторів, так і тих осередків, які сприятимуть саморозвитку та примноженню досягнень.

Боляче було усвідомлювати, що всі райони мого округу мають таку схожу між собою проблематику і стосується вона безпосередньо тих важелів від яких залежить наше здоров’я та комфорт.

Наразі у Миронівці, Кагарлику, Ржищеві та Богуславі потрібно негайно вирішувати екологічну проблему, впровадивши високотехнологічні системи водопостачання.
Медична сфера, яка має бути на декілька кроків попереду у своєму розвитку, за відсутності фінансування, просто занепадає. Ми маємо забезпечити інноваційними апарати та медикаментами лікарні та медичні пункти, щоб кожна людина отримувала належну допомогу у будь-який час.

Я, як для людини, яка працює в освітньому закладі, не можу без сліз дивитися на дитячі садочки та школи мого округу, які мають бути осередками прогресу для успішного розвитку та навчання дітей, а в реальності це установи, які просто виживають з останніх сил! Нам потрібно провести повну реконструкцію усіх приміщень задля забезпечення належних косметичних умов та технічного оснащення.

Майже звідусіль можна почути обіцянки про те, що після змін всі матимуть робочі місця, але як це покращить становище, якщо переважна кількість людей не навіть має власного житла, куди б вони могли повертатися після напруженого робочого дня! Моєю командою було проведено моніторинг та знайдені ті ділянки, де на даний момент реально побудувати житло молодим сім`я та людям, які не думають де більше заробити, а щоденно турбуються про інших.

Ми, у жодному разі, не дозволимо закрити поштові відділення та медичні пункти у невеликих населених пунктах, а навпаки, – забезпечивши усім необхідним, будемо сприяти активізації їх роботи .

Це першочергові дії, які ми прагнемо реалізовувати, тому я прошу вашої підтримки, щоб впевнено розпочати та разом підняти на поверхню ту несправедливість та недбальство, які накопичувалися роками.

Головне завдання, яке я поставила перед собою не зважаючи на період до чи після виборів, – негайне вирішення тих задач, які не дозволяють рухатися вперед та не допустити появи нових, маленьких дірок, які з часом можуть перетворитися у великі ями.

Наразі політична система на чолі з президентом йде до формування стійкої вертикалі на всіх рівнях нашої країни, яка допоможе по-новому запустити загальний механізм політичного устрою.

Зміни – це глобальний процес, який насправді починається з кожного з нас і на сьогодні він залежить від свідомого вибору нової команди на чолі з її лідером, який не напередодні визначних подій починає свою активну діяльність, а живе цим протягом усього життя!

Олена Шуст, кандидат у депутати Київської обласної ради.

Джерело: Вісник Кагарличчини — Головна