Вісник Кагарличчини — Мирівська «Дружба» розгромила гостей із Макарова

image
11 Червня 2021, 05:20
Поділитися:

15 травня у Кагарлику на оновленому стадіоні фізкультурно-оздоровчого комплексу Кагарличчини відбувся черговий тур вищої ліги чемпіонату Київської області із футболу: грали футбольні команди «Дружба» (Мирівка) та «Юніор» (Макарів).
Хоча більшість часу зривалося на дощ, та футболісти обох команд показали цікаву гру.
Гравці «Дружби» були більш наполегливими, і м’яч основну частину гри перебував ближче до воріт «Юніора».
Перший тайм закінчився із рахунком 4:0 на користь господарів поля. М’ячі у ворота «Юніора» забили Олександр Шарило, Артем Недоля і Віктор Бачинський.
У другому таймі гостям таки вдалося «розмочити» рахунок. Гол забив Давид Павленко. Але більше м’яч у воротах «Дружби» так і не побував.
А от мирівська команда додала у свою скарбничку ще 4 голи. Їх автори – Тимофій Листопад (двічі), Олег Миколайчук та Владислав Сотник. Тож загальний рахунок – 7:1 на користь ФК “Дружба”.
Не обійшлося і без покарань: футболіст ФК «Юніор» отримав жовту картку, яка вмить стала червоною після того, як спортсмен виявив неповагу до судді.
У перерві між таймами президент футбольного клубу «Дружба» Олександр Онищенко на загал вручив посвідчення майстра спорту України гравцеві команди Олександру Рисенку.
Перед початком змагань своє вміння вправлятися із ударними інструментами показав ансамбль барабанщиць Кагарлицького центру дитячої та юнацької творчості.
Неабияк проявили себе і фани «Дружби». Вони підтримували своїх улюбленців гаслами, барабанним дробом та прапорами. І навіть дощ, який часом ставав досить густим, не змусив їх залишити місця на трибунах стадіону.

Джерело: Вісник Кагарличчини — Головна