Вісник Кагарличчини — Ліцеїсти підкорили стрітбол

image
15 Березня 2019, 14:54
Поділитися:

Стрітбол – це своєрідний варіант гри в баскетбол, що з’явився в США порівняно недавно, але вже має безліч палких прихильників у всьому світі, у тому числі і в Україні. У Кагарлицькому районі також стало традицією проводити змагання зі стрітболу, у яких неодноразово брали активну участь учні Кагарлицького НВК «ЗОШ І-ІІ ступенів-ліцей» та здобували перемогу.

Отож, перемігши у фіналі районних змагань зі стрітболу серед учнів загальноосвітніх шкіл, хлопці випробували себе в обласних зональних змаганнях, які проходили в Ржищеві. Команда юнаків Кагарлицького НВК грала проти команд Ржищева, Українки, Фастова та Обухівського району.

Тож на зональних обласних змаганнях команда нашого ліцею у складі Богдана Демиденка, Антона Поліщука, Владислава Кушніра та Дениса Невмержицького посіла І місце.

Готували команду вчителі фізичної культури Василь Мамій та Роман Довгоп`ят.

Залишається чекати фінального етапу обласних змагань і побажати нашій команді та її тренерам наснаги й лише перемоги.

Хочеться додати, що це не перше спортивне досягнення учнів НВК. Команда юнаків також є переможцем фінальних районних змагань із баскетболу. Тут перемогу здобули Богдан Демиденко, Антон Поліщук, Владислав Кушнір, Денис Невмержицький, Дмитро Василюк, Дмитро Чорний, Євген Назаренко та Богдан Штаненко. Готували команду ті ж самі вчителі. Ми сердечно вітаємо юних спортсменів та їх наставників.

Джерело: Вісник Кагарличчини — Головна