Вісник Кагарличчини — Кошти від благодійного ярмарку – на підтримку наших захисників

image
4 Квітня 2024, 11:19
Поділитися:

Волонтерський рух на Кагарличчині набув неабияких розмахів. Підтримка наших захисників має різні форми. Хтось плете маскувальні сітки, хтось збирає дрони, інші – печуть смаколики, діляться продуктами та речами, постійно донатять на різноманітне обладнання, засоби захисту, транспорт. Актуальними сталий благодійні ярмарки. 23 та 24 березня підприємець Сергій Куян разом із колективом та родиною організували благодійний ярмарок для збору коштів для ЗСУ.

«Ініціаторами благодійного ярмарку стали продавчині, які працюють у мене, – розповідає Сергій Куян. – Як можна було не підтримати таку справу і не допомогти в цій справі?».
На ярмарку продавали різноманітні смаколики та розігрували безпрограшну лотерею, головним призом якої став електрошуруповерт.

Кагарличани та гості міста не минали ятки, де проходив ярмарок: хтось купував тістечка чи солодкі трубочки, хтось грав у лотерею, інші просто безкорисно донатили нашим захисникам.

Як результат – було зібрано майже 19 тисяч гривень. Ці кошти спрямували на придбання дрона у волонтерської спільноти «КаДрон» та нагальних потреб фронтовиків.
Дрон поїхав до 756 полку охорони Державної спеціальної служби транспорту бійцям відділення безпілотних літальних апаратів, які виконують бойові завдання в зоні бойових дій.
Іншу частину коштів вручили старості села Переселення Сніжані Шевченко для підрозділу, в якому несе службу її чоловік та інші захисники з нашої Кагарлицької громади. Зараз вони перебувають на Запорізькому напрямку і мають багато потреб.

Джерело: Вісник Кагарличчини — Головна