Вісник Кагарличчини — Кардіограф – від міської ради

image
6 Липня 2019, 08:08
Поділитися:

Понеділок не завжди важкий день у календарі. У цьому переконалися керівники поліклінічного відділення Центральної районної лікарні. У перший день липня сюди завітали голова міста Олександр Панюта, секретар міської ради Любов Коваль, ряд депутатів міської ради. І не з пустими руками. У кабінеті  функціональної діагностики вони вручили лікарям новий кардіограф вартістю понад 50 тисяч гривень.

Вручаючи медичний прилад, Олександр Панюта відзначи в, що депутати міської ради завжди йдуть назустріч запитам і побажанням медиків району. Нещодавно виділено  із міського бюджету 60 тис. грн на ремонт туалетних кімнат, близько 250 тис. грн заплановано на ремонт одного із відділень, працюємо над тим, щоб вирішити питання встановлення у окремих кабінетах кондиціонерів. «Але значно б більші можливості для підтримки медицини району були б у нас при створенні Кагарлицької громади», – зазначив Олександр Олексійович.

– Сьогодні, коли в державі здійснюється медична реформа, значну роль відіграє оснащення медичного закладу. Чим воно краще, тим конкурентніший сам заклад і увага до нього з боку держави, – зазначив головний лікар ЦРЛ Віктор Кулініченко.

Щиру вдячність голові міста і депутатам міської ради за подарунок від імені медпрацівників і громадян району висловила завідуюча поліклінічним відділенням райлікарні Валентина Павловська.

Джерело: Вісник Кагарличчини — Головна