Вісник Кагарличчини — КАНДИДАТ У НАРДЕПИ ЖУКОТАНСЬКИЙ НАЗВАВ ФОРМУЛУ СПАСІННЯ КАГАРЛИКА

image
21 Червня 2019, 08:02
Поділитися:

Кандидат у народні депутати України Олександр ЖУКОТАНСЬКИЙ у виборчому окрузі № 93 зустрівся в Кагарлику з представниками підприємства «Агрофорт», що входить до «Миронівського хлібопродукту».

Поговорити з керівником МХП, але вже як із політиком, прийшли і керівники міської та районної влади, медики, освітяни, представники громади та бізнесу.

Ця зустріч нагадувала не стільки спілкування кандидата з виборцями, скільки команду однодумців, яка зібралася, щоб розробити програму розвитку міста і впоратися з труднощами.

«Загалом проблеми в Кагарлику такі ж, як і по всій Україні, і вони мені добре знайомі: низький рівень життя, незахищеність населення, низькі зарплати й малі пенсії. Людей хвилюють доступність ліків, якість медпослуг тощо. А ще — робочі місця та нормальні умови для роботи бізнесу. Більшість цих питань вирішується на рівні офіційного Києва. Тому я і йду в парламент, щоб мати змогу вирішувати ці питання системно й на законодавчому рівні», — підкреслив Олександр Жукотанський.

Він знає, як вирішувати питання в частині економічної стабільності, оскільки має великий успішний досвід управління компанією. Політик говорить, що закони розвитку економіки мають розробляти практики, а не теоретики та інвестиційні банкіри.

«Ці закони мають у першу чергу працювати на захист національного виробника й на розвиток таких містечок, як Кагарлик. Я маю чіткий план дій, як підняти Кагарлик і створити тут справжній економічний прорив», — поділився кандидат своїми задумами.

Джерело: Вісник Кагарличчини — Головна