Вісник Кагарличчини — «Дружба» – у фіналі Кубка області

image
21 Серпня 2021, 05:32
Поділитися:

Мирівська «Дружба» 7 серпня у півфінальному матчі в Кагарлику не залишила жодного шансу суперникам зі святопетрівської «Баварії», обігравши їх з рахунком 6-0.
Цікаво, що обидва колективи істотно змінили склад упродовж літньої перерви. Однак нелігова команда зі Святопетрівського зробила ставку на футболістів, чиї найкращі роки залишилися в минувшині, а кандидат у медалісти Чемпіонату Київщини з Мирівки повернув до нашого краю ще повних сил учорашніх героїв на кшталт Грищенка та Мачуленка. Обидва бомбардири віддячили за довіру стрілецькими дуплетами. Натомість «Баварія» розчарувала ігровою безпорадністю.
А в іншому півфінальному матчі, де зустрічалися одноосібний лідер Чемпіонату Київщини з чинним чемпіоном, «Нива» (Бузова) здобула вольову перемогу над «Кудрівкою» з Ірпеня – 4-1. Ірпінці, котрі відчутно додали, порівняно з весняним циклом, виграли перший тайм завдяки віртуозному голу, повноправними співтворцями якого були Сухенко та Литовченко. Другий тайм, однак, розставив усе на свої місця. Головатенко проявив себе в яскравій ігровій красі. Андрій асистував Зуєвичу при першому взятті чужих воріт. І це він бездоганним ударом із штрафного забив третій м’яч «Ниви». А вже в компенсований арбітром ігровий час Головатенко ще й сповна скористався зручною передачею Зозулі.
Тож Кубок області розіграють команди, що реально претендують на чемпіонські відзнаки. «Дружба» та «Нива» зійдуться в останньому кубковому протистоянні сезону святкового серпневого дня на нейтральному полі.

Джерело: Вісник Кагарличчини — Головна