Вісник Кагарличчини — Digital Youth запрошує

image
23 Травня 2019, 16:07
Поділитися:

Благодійний Фонд ICEPP за підтримки Програми для України з розширення прав і можливостей на місцевому рівні, підзвітності та розвитку «U-LEAD з Європою» розпочав проект Digital Youth: цифрові технології як інструмент залучення молоді до розвитку громад. У рамках проекту підлітки від 14 до 17 років з 22 об’єднаних територіальних громад Київської області будуть вдосконалювати свої цифрові компетенції й застосовувати їх для підвищення громадської обізнаності та залучення молоді до процесу розвитку регіону.

Проект складається з 3 частин: 

Відбір учасників 

З 22 об’єднаних територіальних громад Київської області за допомогою аплікаційної форми. Буде відібрано двадцять (20) найкращих аплікантів з дотриманням гендерного паритету з мінімум десяти (10) ОТГ Київської області. 

Вимоги до аплікантів:

вік від 14 до 17 років;
бути учнем/ученицею 9-10 класів;
проживати на території однієї з ОТГ Київської області.

ДЕДЛАЙН ЗАПОВНЕННЯ АПЛІКАЦІЙНОЇ ФОРМИ – 26 ТРАВНЯ!

Посилання на аплікаційну формуhttps://bit.ly/2VVsNuQ

Навчальна програма, що включає в себе проведення симуляційної гри «Світ громад», проведення виїзних тренінгів з тем: дизайн-мислення для ідентифікації проблеми у громаді та алгоритми її вирішення, комунікація та колаборація через використання сучасних інформаційно-комунікаційних технологій, створення цифрового контенту, ефективна самопрезентація.
Створення учасниками концепцій інформаційних кампаній щодо виявлення та вирішення проблеми у їхній ОТГ. 

Наприкінці проекту серед учасників буде проведений конкурс на найкращу інформаційну кампанію за участі журі у м. Києві, де буде визначено команду-переможця, що отримає грант для подальшого неформального навчання IT-технологіям. 

Ми віримо, що цей проект допоможе підліткам з невеликих міст, сіл та селищ стати активним громадянами власної держави. Ми прагнемо залучити якомога більше ініціативної молоді, що у майбутньому буде перетворювати свої локальні осередки в успішні, політично стабільні та економічно потужні центри. Цей проект створений молоддю і для молоді, що прагне світлого майбутнього для України. 

Аби завжди бути в курсі останніх новин, долучайтеся до нас в мережі Facebook. Якщо виникають будь-які запитання, радо відповімо на них, контактний мейл Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

Ми чекаємо саме на тебе, приєднуйся! 

Джерело: Вісник Кагарличчини — Головна