Вісник Кагарличчини — Депутати розглянули 230 питань

image
25 Березня 2021, 17:45
Поділитися:

Чергова п’ята сесія Кагарлицької міської ради VІІІ скликання відбулася 16 березня 2021 року у великій сесійній залі адміністративного приміщення. Понад 230 питань порядку денного було розглянуто доволі оперативно завдяки ґрунтовному опрацюванню їх у рамках роботи постійних депутатських комісій (див. у колонці новин на сайті міської ради).

Обранці громади підтримали пропозиції постійної депутатської комісії з питань бюджету і фінансів (голова – Василь Мамій) щодо внесення необхідних змін до бюджету поточного року, затвердили звіт про виконання міського бюджету за 2020 рік.

Внесено зміни до чисельності виконавчого комітету та його персонального складу після попереднього розгляду на засіданні комісії з питань регламенту, депутатської етики, забезпечення діяльності депутатів, законності та правопорядку (голова – Володимир Вітенко): кількість збільшено до 43 осіб за рахунок введення до складу виконкому Сергія Куяна – підприємця, голови ради промисловців та підприємців Кагарлицької МТГ; Петра Папіженка – директора СТОВ «Переможець», Олександра Коваленка – директора ТОВ «Каас техніка». Разом з тим депутати відхилили кандидатури до виконкому, які були подані депутатом Іваном Лисим.

Затверджено Регламент роботи та перелік адміністративних послуг, які надає відділ «Центр надання адміністративних послуг» виконавчого комітету Кагарлицької міської ради; внесено також необхідні зміни до загальної чисельності апарату ради, зокрема кількість заступників міського голови скорочено до трьох.

Депутати затвердили розмір плати за навчання та встановили пільги в КЗ КМР «Кагарлицька дитяча школа мистецтв» на 2020-2021 навчальний рік, а також тарифи на платні соціальні послуги підрозділів КУ КМР «Кагарлицький територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)». Підтримано ще з кількох питань порядку денного пропозиції постійної депутатської комісії міської ради з питань соціально-економічного розвитку, комунальної власності, житлово-комунального господарства, промисловості, транспорту, зв’язку, будівництва, торгівлі та побуту (голова – Сергій Будюк).

Насамкінець розглянуто понад дві сотні земельних питань з ухваленням рішень згідно з пропозиціями, напрацьованими на засіданні постійної комісії міської ради з питань земельних відносин, екології та природокористування, яку очолює Олександр Широкоступ.

А перед початком сесії перед присутніми виступила директор ТОВ «Дитячий оздоровчий заклад санаторного типу «Чайка» Світлана Резніченко, яка інформувала про особливості організації гарячого харчування в школах громади.

Вів засідання Кагарлицький міський голова Олександр Панюта.

Джерело: Вісник Кагарличчини — Головна