Вісник Кагарличчини — Чарівний світ творчості

image
30 Травня 2019, 18:08
Поділитися:

«Талант і творчість… неповторна сила…» – під таким гаслом 17 травня пройшов звітний концерт вихованців Кагарлицького районного центру дитячої та юнацької творчості, що носив назву «Чарівний світ творчості». Упродовж насиченої концертної програми своїм талантом, уміннями і творчими здобутками глядачів порадували вихованці студій естрадного співу «Октава» та «Гармонія» (керівники Борис Родина та Олег Волошин), а також юні танцюристи молодших груп хореографічних студій «Пульс» і «Карамельки» (керівники Анна Гордон та Вікторія Німенко). Вони зачаровували присутніх яскравими образами і щирими емоціями, танцівники вражали майстерністю виконання хореографічних композицій, відточеністю рухів і розмаїттям жанрів; співаки – душевним виконанням представлених творів, що супроводжувалось бурхливими оплесками. Звітному концерту передувала неймовірна праця в неординарних майстер-класах з декоративно-вжиткового мистецтва юних талантів і педагогів, які доклали максимум зусиль для підготовки!

Не обминули своєю увагою свято шановані гості. Народний депутат України Геннадій Кривошея від щирого серця привітав вихованців, викладачів, батьків із закінченням навчального року, побажав успіхів і творчих досягнень, вручивши подарунок, що на сьогоднішній день новітніх технологій є неабияким технічним засобом у підвищенні ефективного навчання та методичної роботи закладу, – це ноутбук, за що в подяку отримав сувенір у формі серця, виготовлений дитячими руками.

З вітальними словами та подарунками прибули на свято голова Кагарлицької районної ради Іван Сємцов, міський голова Олександр Панюта та начальник відділу освіти Кагарлицької РДА Надія Омельченко. Вони пишаються досягненнями вихованців районного закладу, який не обділяють підтримкою, увагою та матеріальною допомогою. Тільки на цьому концерті на розвиток закладу ними було вручено сертифікати на суму 10000 гривень від Кагарлицької РДА і районної ради, та 10000 гривень від Кагарлицької міської ради, за що їм велика вдячність. Адже зірки Кагарлицького районного центру дитячої та юнацької творчості – це наші діти, які є активними учасниками життя позашкільного закладу. Їхні здібності і талант за нашої з вами підтримки – гордість позашкільної освіти!

Джерело: Вісник Кагарличчини — Головна