Вісник Кагарличчини — Будуть гратися та відпочивати в тіні

image
21 Березня 2024, 13:53
Поділитися:

У Кагарлику обабіч дитячого майданчика поблизу Центральної та дитячої бібліотек та Мистецької школи з’явилася алея із 12 дерев. Через кілька років відвідувачі майданчика та книгозбірень відпочиватимуть в тіні молоденьких зелених красунь.

З 5 березня по 5 травня на Кагарличчині оголошено двомісячник благоустрою. Саме в його рамках і висадили деревця вздовж дитячого майданчика в середмісті Кагарлика. Ініціатором цього стала директорка Публічної бібліотеки Лілія Литвин.

«На робочій нараді в начальниці відділу культури Олени Петленко в понеділок, 11 березня, я виявила таку ініціативу. Олена Іванівна передала її міському голові Олександру Панюті. Він підтримав її, і за день уже дерева були в нас», – розповідає Лілія Литвин.

Сніг, що випав на початку тижня, завадив висадити саджанці відразу. Довелося почекати кілька днів.

Тож 15 березня колективи бібліотек та Мистецької школи, а разом з ними Кагарлицький міський голова Олександр Панюта, начальниця відділу культури Олена Петленко, директор Адміністрації парку-пам’ятки «Кагарлицький» Валерій Петленко висадили 12 молоденьких берізок. Саджанці надав меценат, який побажав залишитися невідомим.

Джерело: Вісник Кагарличчини — Головна