Вісник Кагарличчини — Бронза волейболістів Кагарличчини

image
24 Травня 2019, 09:27
Поділитися:

Вісімнадцятого травня в місті Бориспіль у спортивних залах місцевої дитячо-юнацької спортивної школи відбулися змагання з розіграшу Кубка Київської області з волейболу. В ньому взяли участь 12 найсильніших колективів Київської області, в тому числі і збірна команда волейболістів Кагарлицького району.

Змагання проходили за олімпійською системою, де команда, яка програвала гру, автоматично вибуває з турніру. Долею жеребкування першу гру волейболісти кагарличчини провели з командою Васильківського району, в якій впевнено здобули перемогу в двох партіях. Тож відразу потрапили до півфіналу, де на нас вже чекала збірна хазяїв змагань – команда волейболістів Бориспільського району. В тяжкій непоступливій боротьбі, на жаль, наші спортсмени отримали поразку. За третє місце кагарличани зустрілися з командою з Ірпеня, здобули важливу перемогу і вибороли бронзові медалі.

Переможцями та володарями кубка Київської області стали гравці Бориспільського району, срібло дісталось волейболістам Києво-Святошинського району.

Джерело: Вісник Кагарличчини — Головна