Вісьмох татусів мер Броварів привітав з Днем Батька

image
14 Червня 2019, 18:17
Поділитися:

День батька – це щорічне свято на честь усіх татусів. Як і в усьому світі, традиційно свято відзначають у третю неділю першого літнього місяця, тому цього року він припадає на 16 червня відповідно. 

 
Сьогодні міський голова Ігор Сапожко зустрівся з 8 татусями, які беруть активну участь у суспільному житті, зуміли в складній економічній ситуації забезпечити життєдіяльність своїх сімей, зберегти теплоту родинних стосунків і досягти успіхів у вихованні дітей. Про це повідомляється на сторінці Броварської міської ради.
Теплі слова привітання від міського голови, подарунки та нагороди можливо були несподіваним, але вельми приємним проявом цінування та вдячності за усе добро, ласку та батьківську жертовність.

 
Приєднуємося до привітань і бажаємо від щирого серця всім батькам родинного благополуччя, гордості за дітей, здоров’я і віри в свої сили. Скільки б років вам не було, і в якому віці б не перебували ваші діти, залишайтеся для них міцним, веселим, справедливим, чесним, проникливим, добрим батьком, якого поважають, люблять і цінують!

Джерело: https://atbrovary.org RSS feed