VIP тренер з тенісу Євген Алтухов

image
5 Червня 2019, 16:26
Поділитися:

Давно мрієте підкорити тенісний корт, але не знаєте як до нього підступитися? Є тільки один варіант: індивідуальні тренування з майстром своєї справи. Адже, лише змагаючись із найсильнішими, ми можемо стати кращими.

Саме таким тренером є Євген Алтухов: 29 років, майстер спорта, тренер і спаринг-партнер по тенісу. За 12 років успішної професійної кар’єри був учасником міжнародних турнірів ITF Futures, входив в число кращих гравців України.

Пройшов курси підвищення кваліфікації тренерів з тенісу LEVEL-1 за програмою Play + Stay Міжнародної тенісної федерації ITF. Випускник Національного університету фізичного виховання і спорту України, за фахом тренер з тенісу.

За досягнення учнів Управління фізичної культури та спорту йому привласнили 2 кваліфікаційну тренерську категорію. Наразі за плечима у Евгена Алтухова 9 років тренерського стажу як з дорослими так і з дітьми.

«У мене великий досвід роботи з дітьми віком від 5 років. Також працюю з дітьми з метою виведення на професійний рівень. Займаюсь підготовкою до турнірів, допомагаю поліпшити гру і вдосконалити техніку. Високий результат тренувань і навчання гарантую!», – каже Євген Алтухов.

Повірити у високий професіоналізм тренера не важко, адже саме його на роль спортивного наставника обрали телеведуча Ольга Фреймут та головний редактор «Vogue» в Україні Маша Цуканова.

Переваги персональних тренувань:

ІНДИВІДУАЛЬНІСТЬ: тренувальна програма складається індивідуально для вас, враховуючи мету, яку ви прагнете досягти, та рівень гри: новачок чи професіонал.

РЕЗУЛЬТАТ: тренер розраховує оптимальне навантаження для кожного клієнта, і веде його до досягнення максимального результату.

КОМФОРТ: тренування один на один з персональним тренером забезпечує психологічно комфортні умови.

ЗРУЧНІСТЬ: персональний тренінг допоможе вам забути про необхідність підлаштовуватися під фіксований час і місце занять.

Професійні тренування проводяться:

-на вашому корті;

-в елітних заміських котеджних містечках;

-у кращих фітнес центрах.

Майстер-класи з тенісу проходять на приватних кортах Києва і за його межами.

Контакти:

(096) 37-52-444

(073) 807-77-07

Email: [email protected]

Сайт

Джерело: Новости Броварів