Відзначено працю медичних працівників | Сайт Міської Ради міста Фастів

image
14 Червня 2019, 17:36
Поділитися:

Сьогодні, напередодні професійного свята працівників галузі охорони здоров’я, яке в Україні відзначається щорічно у третю неділю червня, у міському Палаці культури відбулися урочистості, на яких віншувались лікарі, медсестри, усі ті, хто має відношення до порятунку людських життів та збереження здоров’я. Міський голова М. Нетяжук, голова Фастівської районної держадміністрації В. Кравченко, заступник голови Фастівської районної ради В. Куценко в своїх вітальних виступах відмітили, що у своїй професіональній діяльності медичні працівники міста і району виявляють найкращі людські та професійні якості – філігранну майстерність,  демонструють приклади професіоналізму, витримки, самовідданості. Власною добротою, знаннями та досвідом  повертають людей до повноцінного життя. Пацієнти з глибокою вдячністю згадують корисні поради та лагідні слова медиків, які здатні воскресити віру і надію в людських душах. Також було висловлено глибоку вдячність від усієї громади за вірність благородному покликанню і обов’язку, милосердя, гуманізм, сердечну теплоту і чуйність.

За сумлінну працю, високий професіоналізм, чуйність і милосердя, вагомий особистий внесок у справу охорони здоров’я жителів Фастова і Фастівщини та з нагоди професійного свята – Дня медичного працівника кращих медичних працівників було нагороджено Почесними грамотами та Подяками.

Під час урочистого дійства відбувся святковий концерт, представлений давніми друзями фастівчан, добре знаним як в Україні, так і за кордоном – Академічним ансамблем пісні й танцю Національної гвардії України. Концерт, який став справжнім дарунком фастівським медикам, тривав більше години. Перед військовослужбовцями виступали заслужені та народні артисти України, які входять до складу цього колективу, їхні номери чередувались або супроводжувались запальними танцями балету. Гучними оплесками фастівчани зустріли народних артистів України вокальний гурт «Гетьман», який виконав декілька відомих українських композицій. Після завершення концерту, глядачі щиро дякували митцям, артисти натомість пообіцяли, що їхній візит до нашого міста не останній.

 

Джерело: Сайт Міської Ради міста Фастів