Відзавтра рух на столичному Повітрофлотському шляхопроводі через залізничні колії буде частково обмежено на три дні

image
25 Серпня 2023, 13:57
Поділитися:

25 серпня 2023 г. 13:45

Із суботи, 26 серпня, у Києві почнуться ремонтні роботи з ліквідації аварійної ямковості на Повітрофлотському шляхопроводі через залізничні колії. Рух транспорту в бік Севастопольської площі буде частково обмежений до понеділка, 28 серпня.

Про це KВстало відомо з повідомлення пресслужби Київської міської державної адміністрації (КМДА).

Підписуйтесь на “КиївВладу”

“У Києві розпочнуться роботи з ліквідації аварійно-небезпечної ямковості на Повітрофлотському шляхопроводі через залізничні колії, що на Повітрофлотському проспекті”, – йдеться в повідомленні КМДА.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Як зазначили у пресслужбі, ремонтні роботи розпочнуться з 09:00 26 серпня.

У міській держадміністрації додали, що рух транспортних засобів у сторону Севастопольської площі крайньою лівою смугою буде частково обмежений до 08:00 28 серпня.

Нагадаємо, у столиці триває реконструкція розв’язки на перетині вулиць Дегтярівської, Олени Теліги та Олександра Довженка. Старий шляхопровід, який перебував у аварійному стані, вже повністю демонтували.

Раніше KВповідомила, що на Воскресенському проспекті у столиці влаштують захисне покриття, яке продовжить термін експлуатації автошляху щонайменше на п’ятирічку та дозволить зекономити кошти на утримання дороги. Основні роботи розпочалися 17 серпня; як очікується, ремонт триватиме до початку жовтня.

Читайте: Від 17 серпня починається ремонт дорожнього покриття Воскресенського проспекту, будуть обмеження руху

Фото: з відкритих джерел

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона