Відзавтра на дороги Києва вийдуть 18 автобусів, які передали європейські партнери

image
1 Грудня 2022, 15:36
Поділитися:

Автобуси, що отримані Києвом від європейських партнерів, продовжують виходити на столичні маршрути. Так, відзавтра, 2 грудня, на маршрути столиці вийдуть 18 німецьких транспортних засобів.

Про це повідомив міський голова Києва Віталій Кличко.

Ще більше важливих та актуальних новин на нашому Telegram-каналі «Головні новини Києва – 44.ua». Долучайтесь та читайте!

Відзавтра, з 2 грудня, на маршрутах столиці вже працюватимуть 18 автобусів Mercedes з тих, які передали нам в якості допомоги німецькі міста Мюнхен, Зевен, Ганновер та Регензбург, – зазначив мер столиці Кличко.

Очільник столиці розповів, що ці автобуси курсуватимуть на маршрутах №№ 2, 22, 56.

Крім того, ще близько 10 німецьких автобусів перебуватимуть в оперативному резерві в готовності вийти на найбільш завантажені напрямки.

Автобуси пройшли довготривалі процедури реєстрації та сертифікації, отримали необхідне обладнання для функціонування електронного квитка та GPS-трекери, системи аудіовізуального сповіщення, – підсумував Віталій Кличко.

Ми повідомляли про те, що в Києві замість 7 трамвайних маршрутів тимчасово курсують автобуси. Проте, на деяких маршрутах вже запустили трамваї.

Також розповідали про те, хто може отримати «Картку киянина», де та як це можна зробити, які документи потрібні.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію

Джерело: Новини Києва – головні і актуальні Київські
новини сьогодні на 44.ua