Відвідали сім`ї загиблих воїнів-інтернаціоналістів – Сквира.info

image
12 Лютого 2019, 14:42
Поділитися:

15 лютого в Україні відзначається День вшанування учасників бойових дій на територіях інших держав та 30-а річниця виведення військ з Афганістану.

В цій кривавій війні самовідданість, мужність і героїзм виявили українці – офіцери та солдати. Багато з них не повернулося до родин, до коханих, серед них були і мешканці Сквирського району.

11 лютого 2019 року голова Сквирської районної державної адміністрації Василь Васильович Галюк разом з головою громадської організації ветеранів Афганістану Володимиром Андрійовичем Годованюком, які також виконували свій військовий і громадянський обов’язок у Афганістані, відвідали сім`ї загиблих воїнів-інтернаціоналістів: сестру Сергія Альошина Валентину у с. Токарівці, матерів: Анатолія Коноплястого – Ніну Григорівну у с. Великі Єрчики, Петра Петюра – Ганну Митифорівну у с. Кривошиїнці, Миколи Слободського – Олену Гаврилівну у с. Малі Лисовці та дружину померлого воїна – інтернаціоналіста і учасника АТО Павленка Сергія – Павленко Валентину у с. Буки.

В знак глибокої шани та поваги висловили подяку за їх подвиг та героїзм. Родинам загиблих воїнів-інтернаціоналістів було вручено продуктові набори. Хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблого воїна-інтернаціоналіста Коноплястого Анатолія Станіславовича, на честь якого названо поле та встановлено пам’ятний знак.

Джерело: Сквира.info