«Відсвяткували»: компанія побила перехожого і зникла «під носом» у поліції | Трибуна

image
2 Січня 2020, 19:30
Поділитися:

Своєрідно «відсвяткувала» Новий рік група людей просто під Броварським відділом поліції. Накинувшись ззаду на 51-річного чоловіка, вони забризкали йому очі з газового балона, повалили і почали стрибати по потерпілому. Про це розповідають у місцевій станції екстреної медичної допомоги. Водночас у пресслужбі броварських правоохоронців зазначили, що не знають про такий випадок.

Як повідомила «Трибуні» виконувачка обов’язків очільника екстреної медичної допомоги Броварів Лариса Теремязєва, сповіщення про напад «швидка» отримала о 4:50 ранку 1 січня, тобто в новорічну ніч. Група людей налетіла на чоловіка просто на зупинці, що на вул. Ярослава Мудрого, 28. Зазначимо, сусідній будинок № 24, десь за 50 м, – це Броварський відділ поліції.

Очільниця служби екстреної медичної допомоги зі слів потерпілого розповіла деталі інциденту. Мовляв, просто на зупинці невідомі напали ззаду на чоловіка, одразу забризкали йому обличчя з газового балончика, повалили і почали стрибати по бідоласі.

Читайте також: У Броварах невідомий з ножем напав на чоловіка

Унаслідок – у чоловіка незначна травма голови, однак серйозне пошкодження грудей – з підозрою на перелом ребер та забій серця. Також – садна. Свідомості постраждалий не втрачав. «Швидка» надала йому необхідну допомогу.

Через раптовість нападу, чоловік не зміг побачити та, відповідно, описати хуліганів, указує начальниця відомства. На диво, в потерпілого нічого не вкрали. Слід зауважити, що в «швидкій» розповіли про чоловіка як про «пристойну людину». Він – колишній військовослужбовець, має 51 рік від народження.

Про мотиви нападу нічого не відомо. Керівниця служби екстреної медичної допомоги також зазначала, що після інциденту на місці події були присутні поліціянти. Однак у Броварському відділі поліції повідомили, що про це нічне «свавілля» вони не знають.

Читайте також:

Чоловік загинув, жінка – з опіками в лікарні. Наслідки зловживання алкоголем?
Нетверезий чоловік напав на карету екстреної медичної допомоги. ВІДЕО
Відеопривітання з Новим роком від відомих броварчан

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Джерело: Трибуна – Бровари