Відсьогодні на Київщині запроваджується послаблення карантину

image
26 Травня 2020, 09:02
Поділитися:

За повідомленням КОДА, з 26 травня в Київській області запроваджується послаблення протиепідемічних заходів за умови дотримання протиепідемічних вимог.

Згідно з протоколом комісії, в Київській області дозволені пасажирські перевезенняу міському, приміському, міжміському внутрішньо обласному сполученні за умови перевезення пасажирів у межах кількості місць для сидіння, передбаченої технічною характеристикою транспортного засобу.

За умови дотримання протиепідемічних заходів також можуть розпочати роботу дитячі садки та готелі, проводитися спортивні заходи без глядачів і за умови, що буде не більше 50 учасників. Якщо учасників більше, то слід звертатися за погодженням до МОЗ.

Що стосується релігійних заходів, то їх проведення можливе за умови перебування у приміщенні одної особа на 10 метрів і температурного скринінгу на вході. Також всі мають бути в масках, і має бути облаштоване місце дезінфекції рук.

«Київська облдержадміністрація продовжує моніторити епідемічну ситуацію щоденно. І у разі, якщо захворюваність зростатиме, карантинні обмеження знову можуть бути посилені. Це все напряму залежить від нас з вами. Тож, давайте не розслаблятися, дотримуватися санітарних правил та турбуватися про своє здоров’я та здоров’я своїх близьких», – звернувся до мешканців Київської області Василь Володін.

Читайте також:

Київщина наблизилась до пом’якшення карантину

В Києві відсьогодні запрацювало метро

Оприлюднено попередній список вимог до роботи дитячих садочків

Джерело: Новости Броварів