Відрізали голови та кінцівки мирним мешканцям Бучі: Володимир Зеленський розповів про звірства армії рф, – ВІДЕО

image
2 Травня 2022, 13:27
Поділитися:

Президент України Володимир Зеленський розповів нові деталі про звірства російських загарбників у Бучі. За його словами, у мирних мешканців були відрубані голови та кінцівки. Тому рашисти не лише катували, ґвалтували та вбивали.

Про це президент розповів в інтерв’ю у програмі “60 Minutes” австралійського телеканалу Nine Network.

Долучайтесь до нашого Telegram-каналу, щоб не пропустити важливі події Києва, регіону та України.

Російські окупанти у Бучі жорстоко катували та вбивали цивільних. У людей навіть були відрубані голови та кінцівки, – повідомив президент.

Крім цього, президент розповів, що відчув після відвідування населених пунктів Київської області, які жили певний час під російською окупацією. Наразі там досі триває розслідування жорстоких знущань над цивільним населенням.

Відчував біль, відчував ненависть, відчував бажання помсти. Це перше відчуття. Потім спадає емоція і приходить нерозуміння – як можна так ставитись до людей, в цілому до людства. Як можна було закатувати таку кількість? Навіть якщо вони вважають нас ворогом, то до чого тут цивільні люди? Якщо ти військо вважаєш ворогом, – пояснив Зеленський.

Раніше ми писали про те, що 29 квітня на території Бучанського району виявили яму з тілами трьох чоловіків, яких солдати російської федерації мордували, а потім жорстоко вбили. Про це повідомили в поліції Київської області.

Крім цього, ми повідомляли, що на Київщині проводять обстеження населених пунктів після воєнних дій та окупації. Щоб зафіксувати пошкодження об’єктів для подальшого відновлення, в області працюють моніторингові групи. Так, наразі зафіксовано 14,5 тисяч пошкоджених будинків.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію

Джерело: Новини Киева – головні і актуальні Киевские
новини сьогодні на 44.ua