Відому акторку Віталіну Біблів вигнали з кінотеатру в Києві

Відому акторку Віталіну Біблів вигнали з кінотеатру в Києві
24 Травня 2024, 12:22
Поділитися:


Робітників кінотеатру вигнали її з зали, хоча зірка мала запрошення.

Про це вона розповіла в своєму Instagram.

Акторка прийшла на сеанс фільму, однак почалася повітряна тривога. Небезпеку зірка перечекала в укритті, а потім прийшла отримати запрошення і знову переглянути фільм. Квиток акторці дали, втім вона вирішила скористатися ним дещо інакше.

Я пішла в інший зал дивитися інший фільм, тому що розумію, що наступні пів року не зможу знову потрапити до кінотеатру. До мене приходить жіночка, потім підійшов охоронець, який попросив квиток, я даю запрошення, яке вони міняють на ці квитки, і він каже: «Ви читати вмієте? Це VIP-зала, вийдіть звідси!, — розповіла Біблів у сторіз.

Віталіна ображена, що їй не дали подивитися інший фільм, адже часу чекати наступного сеансу в неї не було. Окрім того, їй дорікнули її ж популярністю та звинуватили в обмані.

На думку акторки, працівники кінотеатру могли б попросити доплату у розмірі 50 грн за VIP-залу, замість того, щоб вчиняти галас.

Пізніше Віталіна розповіла, що після того, як вона оприлюднила цю історію у себе в соцмережі, менеджмент закладу перепросив за те, що сталося:

Виявилося, що запрошення потрібно було обміняти в касі на квиток на сеанс, який хочеш відвідати. Ми поговорили з адміністрацією про те, що треба попрацювати з персоналом. Люди, які працюють в сфері обслуговування, погодьтеся, мають бути трішки м’якшими і добрішими. Мене зачепила фраза: ви думаєте, якщо ви відома, то вам все можна? – збентежена зірка.

Артистка роповіла, що наразі конфлікт з кінотеатром вирішено, проте деталей не повідомляла.


Notice: Undefined variable: readAlsoLabel in /home/socport/obukhiv.info/www/site/templates/blocks/BlockTypeRelated/rss.php on line 3

  • Віталіна Біблів розповіла як її впізнаваність впливає на рідних

  • Зірка серіалу "Будиночок на щастя" розповіла про свій туризм в Обухівському районі

  • Зірка "Будиночка на щастя" з Обухівщини розповіла про родичів в Росії: все погано





Source link