Відома українська письменниця Люко Дашвар презентувала свою кригу в Кагарлику

Відома українська письменниця Люко Дашвар презентувала свою кригу в Кагарлику
26 Травня 2024, 12:19
Поділитися:


Ірина Чернова (так насправді звуть Люко Дашвар) охоче відповідала на запитання присутніх, роздавала автографи та взяла участь у фотосесії. А ще – відвідала Кагарлицькі історико-краєзнавчий музей та древній Кагарлицький парк.

Про це Ірина Чернова написала на своїй фейсбук-сторінці.

Авторка бестселерів розповідала звідки бере натхнення, як з’явився псевдонім, про кар’єру сценаристки та поділилась враженнями про відвідини бібліотеки:

Направду, всі українські бібліотеки під час війни стали стабільними цілодобовими живими осередками культури, де люди не лише читають, але й де організують виставки, займаються просвітництвом, освітою, різноманітною творчістю, волонтерством, допомогою переселенцям, – написала Ірина.

Вона зауважила, що вся ця праця лагає на плечі жінок, адже саме жінки працюють в бібліотеках і, переважно, за мізерну зарплатню.

Все це у повній мірі стосується і прекрасних працівниць центральної бібліотеки Кагарлика, яких ви бачите на фото. Мила дівчина в окулярах – директорка бібліотеки пані Лілія, яка все це прекрасно усвідомлює, але рук опускати не збирається. Тим більш, що цього року бібліотеці Кагарлика виповнюється 100 (100, Карле!) років, – наголосила письменниця.

Відома українська письменниця Люко Дашвар презентувала свою кригу в Кагарлику


Notice: Undefined variable: readAlsoLabel in /home/socport/obukhiv.info/www/site/templates/blocks/BlockTypeRelated/rss.php on line 3

  • У Ржищеві розпочались воркшопи з гончарства: набирають групу на червень

  • В Козині відбувся волонтерський суботник: наводили лад в бібліотеці

  • У Ржищеві відбудуться заняття з гончарного мистецтва

  • В столичному музеї відбулась творча зустріч з обухівською письменницею (фото)

  • Обухівська письменниця представить свої книги в Київському музеї



Source link