Віднайдені речі часів Київської Русі у Борисполі, чорна вода із крану та наслідки грози: Про головне за тиждень

image
15 Серпня 2019, 18:26
Поділитися:

Про всі актуальні події Борисполя за тиждень дивіться у програмі «Про головне».

Трьох патрульних Борисполя, які затримали підозрюваного у вбивстві, начальник Департаменту патрульної поліції Євгеній Жуков нагородив нагрудним знаком «За відзнаку в службі».

«Прошу Вашої допомоги в розшуку злочинця». Саме так звернувся до бориспільців у Фейсбуці Владислав Пилипчук. Вночі з 3 на 4 серпня до службового приміщення ресторану «Колиба» таємно проник невідомий та викрав особисті речі підприємства.
Нині особу вже встановлено. Це 32-річний безробітній житель Бориспільського району. За даним фактом порушено кримінальне.

У пункті пропуску «Бориспіль» в іноземного студента вилучено фітнес-браслетів більш ніж на півмільйона гривень. Громадянин Китаю намагався незаконно ввезти на територію України 400 фітнес-браслетів.

Інспектори із зв’язків з громадськістю батальйону патрульної поліції Борисполя завітали до учасників організації Авто Допомога Бориспіль. Поліцейські провели лекцію під назвою «Випробовуй у безпеці!», мета якої попередження керування транспортними засобами у стані сп’яніння.

Чорна вода із крану. Вже близько тижня у фейсбуці бориспільці активно обговорюють якість води у місті. Мешканці скаржаться на неприродній колір та неприємний запах.

Бориспільські активісти проводять рейди за чисте повітря. Небайдужі мешканці на чолі з Олександром Кирієм забирають у містян скошені бур’яни, аби тільки вони їх не спалювали і не труїли повітря.

«Із 20 серпня цілодобову подачу води водоканали України можуть припинити, перейшовши в режим економії». Про це йшлося на прес-конференції асоціації підприємств водопровідно-каналізаційного господарства «Укрводоканалекологія», куди входять всі водоканали України.

День будівельника в Україні припадає на другу неділю серпня. 2019-го року святкувати будуть 11 серпня. 9 серпня міська влада вітала будівельників нашого міста.

У центрі Борисполя знайшли речі часів Київської Русі. Під час ремонту теплових мереж на території загальноосвітньої школи № 1 робітники натрапили на фрагменти старої цегляної кладки та шматки кераміки і металу. Працівники музею вилучили на місці кілька кілограмів знахідок для подальшого вивчення.

Повалені дерева, пошкоджені електроопори та обірвані дроти. Шквальний вітер з грозою, який у четвер по обіді пронісся областю, знеструмив на Київщині 372 населені пункти.

Не знаєте як провести вихідні? Очільник області радить відвідати Свято-преображенський храм затопленого села Гусинці, що на Київщині.

Детальніше про головні новини Борисполя за тиждень дивіться у програмі «Про головне»


Підписуйся на новини Борисполя! 


div>

Автор публікації

Юля Каспарова

Автор

[adziner id=’9′]

Коментарі Скасувати відповідь

Зареєструйтеся 

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Коментар

Ім’я *

Так, додайте мене в свій список розсилки.

Джерело: Телеканал "ТРС Бориспіль" – останні новини, події, афіша, довідник Борисполя