Відкриттям нового стадіону відзначили фестиваль «Ми – діти твої, Україно!»

image
3 Червня 2019, 18:06
Поділитися:

До Міжнародного дня захисту дітей в Пустоварівці на Сквирщині відбувався вже третій рік поспіль відкритий Всеукраїнський фестиваль «Ми – діти твої, Україно!», який своїми патріотичними настроями об’єднує дітей з різних куточків нашої держави.

В рамках свята відкривався і новозбудований міні-футбольний стадіон, на відкриття якого завітав заступник голови Київської обласної державної адміністрації В’ячеслав Кучер та начальник Управління фізичної культури і спорту Сергій Тимофєєв.

Заходів в рамках грандіозного фесту було заплановано безліч, цікавих та різноманітних.

Розпочалося все мітингом пам’яті героїв-захисників та покладанням квітів на меморіалі Героїв АТО та Другої світової війни. Хвилиною мовчання на завершення мітингу пам’яті вшанували присутні полеглих воїнів.

Вишиваною ходою рушили гості свята до стадіону, де і розгорталися основні події фестивалю – ярмарок, концерти, спортивні змагання.

А особливими гостями свята, які вже втретє навідують фестиваль, окрім маленьких мешканців Київської, Житомирської та Вінницької областей, були дітки з Донбасу – з міст Торець, Авдіївки, Світлодарська, Красногорівки.

Відкриттям нового стадіону зі штучним покриттям продовжилося свято – міні-футбольного поля розміром 42х22 м. Збудований стадіон в рамках державної програми «Будівництво футбольних полів зі штучним покриттям в регіонах України», а профінансований за рахунок коштів державного бюджету України та місцевих бюджетів.

Зроблена велика справа не тільки для громади села та його майбутнього, а й для всього району. Завдяки спільним зусиллям влади і громади вдалося реалізувати цей проект і створити перший на Сквирщині ігровий спортивний майданчик європейського типу. Вартість споруди складає півтора мільйони гривень.

«Дуже приємно, що спільними зусиллями центрального виконавчого органу, обласної та місцевої влади створений чудовий інфраструктурний проект –спортивний майданчик, побудований за рахунок саме вас, платників податків. Приємно відзначити, що є і команда, яка гратиме на цьому полі, тренуватиметься, щоб гідно представляти район на обласному та всеукраїнському рівні. Бажаю всім дітлахам отримувати максимум позитивних емоцій від фізичної культури і спорту, а батьками – радіти за своїх дітей, які зростатимуть здоровими, тому що в здоровому тілі здоровий дух!» – звернувся до громади Сергій Тимофєєв, вручивши в якості подарунку комплект футбольних м’ячів.

І футбольним матчем завершилося відкриття нового спортоб’єкту. На поле вийшли команди «Зміна» (Біла Церква) та «Оріон» (Сквира).

 

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = “http://connect.facebook.net/ru_RU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.6”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація