Відкриття з аншлагом: школа Громадського бюджету викликала у киян ажіотаж

image
16 Лютого 2019, 18:41
Поділитися:

Сьогодні у Київському палаці дітей та юнацтва пройшов OpenDay Школа Громадського бюджету. Майже 200 кияни відвідали захід, присвячений відкриттю Школа Громадського Бюджету Києва!

На презентації учасники дізналися про  найважливіші аспекти ГБ 2020 від представників міської влади та авторів успішних проектів. Привітали гостей заступник голови КМДА Валентин Мондриївський та директор Київського палацу дітей та юнацтва Оксана Добровольська. Про планування, бюджетування проектів та їх реалізацію розповів перший заступник директора Департаменту фінансів КМДА Олександр Корень. Параметри ГБ 2020 озвучив начальник відділу Секретаріату Київради Артем Стельмашов, а лайфхаками популяризації себе, команди та проекту поділилася головнйи спеціаліст Апарату першого заступника голови КМДА Ольга Бернасовська. До речі, вони також в перші роки були авторами успішних проектів ГБ. 

Про родзинки інфоормаційної кампанії ГБ-4 розповів заступник директора КП “Центр публічної інформації та комунікації” Олексій Коваленко (також автор реалізованих проектів), а нюанси співпраці з авторами розкрив радник заступника голови КМДА Андрій Мірошниченко. Автори успішних проектів ГБ 1-2-3 Олена Медведенко та Андрій Єрофєєв представили концепцію та програму Школи громадського бюджету. 
 
Школа Громадського бюджету буде постійнодіючою. До 6 березня, коли триває етап подачі проектів, в школі проводитимуться зустрічі, на яких обговорюватимуть проекти за різними напрямками. Зареєструватись 

Також 18 та 19 лютого киян запрошують на ​воркшоп  Я подаю проект Громадського бюджету На зустрічі ви познайомитись з розпорядниками коштів, щодо вашого проекту (відповідальними Департаментами КМДА); обговорите всі нагальні питання та дізнаєтесь, як правильно подати проект. Організатор заходу: Центр публічної комунікації та інформації. Зареєструватись. 

Нагадаємо, Київ чекає на креативні проекти для Громадського бюджету: що змінилося

Важливі новини та перевірена інформація в Telegram і Facebook.

Джерело: Вечірній Київ