Відкриття в Ірпені комунального дитсадка «Смайлик» (відео)

image
19 Жовтня 2020, 19:50
Поділитися:

Дивитись відео на сайті

У Стоянці на вулиці Незалежності, 5-А відкрили комунальний дитсадок «Смайлик» – перший у цьому мікрорайоні й четвертий в Ірпені за останні п’ять років.

Олександр Маркушин, перший заступник Ірпінського міського голови:
«Передаємо вам ключі, щоб ви тут тепер дбали про порядок, щоб усі дітки були задоволені, щоб ви максимально приділяли їм увагу – як допомагали нам і при будівництві й благоустрої нашого садочку. Щоб ви тільки набирали й        набирали темпи!»

Садочок побудували менше ніж за рік за кошти міста. У ньому шість груп. Необхідними меблями й технікою обладнали всі приміщення – від спортивної та актової зали до спалень, кухні та пральні. У дворі облаштували ігровий майданчик зі спеціальним м’яким безпечним покриттям.

Матері майбутніх вихованців дитсадка:
«Насправді, за той час, за який вони відкрили, результат дуже-дуже гарний. Дуже все подобається. Сподіваюся, наберуть гарних фахівців, і діткам буде всім комфортно».
«Ми плануємо піти вже цього року. Це ми дочекалися нарешті – бо чекали три роки. І надіємося, що в листопаді вже підемо».
«Ми вже ходили в приватні садочки, і настільки вже ми чекали цього моменту, коли можна буде піти в державний садочок – і от дочекалися, наша черга прийшла».

Дівчинка:
«Я вже була у своїй групі, де у нас будуть проходити свята всякі».

З листопада тут уже очікують близько 100 дітей. Наразі адміністрація «Смайлика» запрошує до свого колективу помічників вихователів і музпрацівника.

Інна Удовіченко, вихователь-методист дитсадка «Смайлик»:
«Я сподіваюся, що нашим маленьким діткам буде дуже комфортно з нами, і будемо старатися, щоб вони заходили й виходили з посмішкою».

Будівництво дитячих садків в Ірпені триватиме й надалі. Наступного року планують відкрити великий дитсадок на вулиці Давидчука.

Олександр Маркушин:  
«Ми плануємо в наступному році зробити внутрішній ремонт, зовні зробити благоустрій території, поставити дитячі майданчики, альтанки – і в наступному році відкрити повноцінний великий садочок. Більш того, по вулиці Київській ми почнемо будівництво ще одного нового садочка і будемо планувати у 2022 році, в першому кварталі його теж відкрити».

Загалом же за наступні п’ять років у місті заплановано будівництво ще п’яти комунальних дитсадків і добудова двох корпусів до існуючих дошкільних навчальних закладів.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!



Джерело: ITV