відкриття повнорозмірного футбольного поля у Вишгороді

image
9 Липня 2019, 16:55
Поділитися:

У місті Вишгород відбулося урочисте відкриття спортивного об’єкту, який відремонтовано відповідно до стандартів FIFA. Тренувальне футбольне поле, що розташоване на території міського спортивного стадіону «Енергетик», оснащене якісним штучним покриттям, що має високий термін експлуатації.

Відкриття вишгородського стадіону – це перша ластівка з семи футбольних полів із синтетичним покриттям розміром 110х70 м, які заплановано облаштувати в рамках Київської обласної програми розвитку фізичної культури і спорту «Київщина спортивна» на 2017-2020 роки шляхом поєднання зусиль органів державної влади та органів місцевого самоврядування за рахунок кооперації коштів обласного та місцевих бюджетів.

На виконання цього заходу обласної програми Управлінням фізичної культури і спорту Київської обласної державної адміністрації через систему публічних закупівель PROZZORO закуплено сім комплектів штучного покриття, які було безоплатно передано до населених пунктів Київської області наприкінці 2018 року. Місця розташування будівельних майданчиків визначені спеціально створеною в Київської обласній державній адміністрації «Комісією з визначення пріоритетних місць розташування сучасних спортивних споруд в населених пунктах Київської області».

Наразі Управлінням фізичної культури і спорту КОДА здійснюється постійний моніторинг стану облаштування футбольних полів з метою державного нагляду за ефективним використанням бюджетних коштів.

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = “http://connect.facebook.net/ru_RU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.6”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація