Відкриття міжнародного пункту пропуску в аеропорту “Біла Церква” стає реальністю

image
8 Травня 2019, 15:32
Поділитися:

Директор БВАК Сергій Кандауров розповів про роботу, яку вже проведено і представив проектно-технічну документацію, розроблену ТОВ «Прогресстех-Україна» для облаштування пункту пропуску через кордон. 

«Цей крок дозволить підприємству дати нове життя аеропорту. На першому етапі ми плануємо розвивати вантажну складову, зберігаючи та нарощуючи потенціал з ремонту повітряних суден, а також з використанням останніх під вантажні перевезення. Згодом ми матимемо змогу перейти на обслуговування більш сучасних типів літаків”, – зазначив керівник Авіаційного комплексу.» – зазначив Сергій Кандауров.

Міський голова Геннадій Дикий наголосив, що міська влада вживає заходів щодо збереження цілісності майнового комплексу аеропорту. Так, на минулій сесії депутати прийняли рішення про викуп майна, що належить ДК «УАТК» у комунальну власність під потреби розвитку аеропорту. Також повернуті у власність міста глісади, що раніше були незаконно передані в приватні руки.

Під час наради, представники Державної прикордонслужби та Державної фіскальної служби повідомили про відсутність зауважень до передпроектної технічної документації. Очікується, що до кінця травня поточного року ТОВ «Прогресстех-Україна» доопрацює остаточний проект, після чого документація подасться на погодження профільних відомств.

 Будьте постійно у курсі подій, якими живе Біла Церква, – підписуйтесь на канал 04563.com.ua у Telegram та Facebook!

Джерело: Новости Білої Церкви