Відкриття дороги на ДВРЗ перенесено на 2021 рік – Київавтодор | Трибуна

image
23 Грудня 2019, 19:19
Поділитися:

Нова дорога від станції метро «Лісової» на ДВРЗ через ліс за умов належного фінансування буде відкрита у 2021 році. Про це у відповіді на запит журналіста «Трибуни Броварів» відповів Київавтодор. Раніше дорогу, яка дала би можливість броварцям швидко дістатися до ДВРЗ не лише електричкою, обіцяли збудувати до кінця 2020 року.

Слід зазначити, що в Київавтодорі не вказали нічого про початок будівництва нової автодороги. Нагадаємо, вулиця має пройти між лісом і промисловою забудовою від вулиці Попудренка неподалік станції метро «Лісова» і вити а вулицю Олекса Довбуша на ДВРЗ.

Схема – Київавтодор; карта – Google Map

Як вказують київські комунальники у відповіді на запит, дорога матиме 4 смуги руху, виконана із асфальту. Уздовж вулиці влаштують пішохідні доріжки, поставлять 145 опор зі світлодіодним освітленням. Раніше в комунальному підприємстві також зазначали, що збудують вело доріжки. А загальна довжина автодороги становитиме 2,57 км.

Водночас роботи обіцяють завершити у 2021 році і лише за умови належного фінансування. Нагадаємо, рік тому в Київавтодорі планували завершити будівництво у 2020 році.

Читайте також:

Будівництва доріг: Зеленський підписав закони, покликані розширити можливості
2020-ий буде роком будівництва школи та садочків. Якщо залучимо кошти – підсумки комунальної комісії

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Джерело: Трибуна – Бровари