Відкрито три нових workout-майданчики в Обухівському районі

image
14 Вересня 2020, 15:47
Поділитися:

Чергові об’єкти спортивної інфраструктури – три workout-майданчики з тренажерним обладнанням та штучним покриттям нещодавно офіційно відкрили на території опорних навчальних закладів Григорівки, Старих Безрадичів та Трипілля в Обухівському районі.

За дорученням голови Київської обласної державної адміністрації Василя Володіна на урочистості завітав начальник Управління молоді та спорту облдержадмінітсрації Сергій Тимофєєв, який також проінспектував спортивну інфраструктуру району та провів робочі наради з керівництвом району та громадськістю.

Запрацювали workout-майданчики за такою адресною програмою:

– в с. Григорівка по вул. Леніна, 31 на території Григорівської ЗОШ І-ІІІ ст.;

– в с. Старі Безрадичі по вул. Набереній, 2 на території Старобезрадичівської ЗОШ І-ІІІ ст.;

– в с.Трипілля по вул. Шевченка, 102 на території Трипільської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст.

Варто зазначити, що будувалися майданчики для воркауту за обласною програмою розвитку фізичної культури і спорту «Київщина спортивна» на 2017-2020 роки, яка діє території Київської області. В рамках Програми Київською обласною державною адміністрацією закуповувалося спортивне обладнання для будівництва спортивних майданчиків. А вже облаштовувалися об’єкти коштом місцевого бюджету.

Так, для зведення workout-майданчиків з тренажерним обладнанням та штучним покриттям обласною адміністрацією у 2019-му передано комплекти спортивного обладнання та технологічних комплектуючих. Загалом майданчиків для занять воркаутом на території опорних закладів області заплановано 46 і понад 30 об’єктів вже офіційно відкрито.

Як зазначив Сергій Тимофєєв, для облаштування на території опорних навчальних закладів майданчиків для занять workout до Григорівка, Старих Безрадичів та Трипілля у 2019 році передано комплекти спортивного обладнання та технологічних комплектуючих вартістю 323 533,50 гривень за кожен.

Довідка. На території Київської області діє програма розвитку фізичної культури і спорту «Київщина спортивна» на 2017—2020 роки, в рамках якої з метою розвитку спортивної інфраструктури Київською обласною державною адміністрацію та її структурним підрозділом, Управлінням фізичної культури і спорту закуповується обладнання та технологічні комплектуючі для облаштування спортивних майданчиків. Встановлення спортивних майданчиків проводиться за рахунок коштів місцевого бюджету.

Цьогоріч в рамках Програми заплановано зведення наступних 68 об’єктів:

– 15 мультифункціональних майданчиків з гумовим покриттям розміром 32х18 м для занять чотирма ігровими видами спорту:

– 7 міні-футбольних полів зі штучним покриттям розміром 42х22 м та майданчиками з вуличними тренажерами:

– 46 майданчиків для Workout зі штучним газоном та тренажерами на території опорних закладів.

В процесі будівництва спортивних майданчиків Управління фізичної культури і спорту Київської обласної державної адміністрації оперативно інформує про розвиток спортивної інфраструктури в різних регіонах нашої області протягом 2020 року.

#Київщинаспортивна



Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація