Відкрилась виставка «Тарасовими стежками»

image
11 Березня 2019, 13:30
Поділитися:

Велична постать світоча українського народу Тараса Шевченка, його літературна та художня спадщини не залишають байдужою сучасну юнь. Його творчість продовжує захоплювати, заворожувати і надихати.
В чому вкотре пересвідчуєшся, відвідавши виставку робіт вихованців Фастівської школи народної майстерності «Тарасовими стежками». Її відкриття відбулось сьогодні, 9 березня, в рамках загальноміських заходів, присвячених відзначенню 205-річного ювілею безсмертного генія-мислителя, письменника, художника.
Виставка традиційна, діє, оновлюючись не перше десятиліття, кожного разу даруючи місту нові відкриття та приносячи чергові здобутки. Ознайомитись і винести власні враження від художніх та народномистецьких доробок юних фастівчан можна до середини травня, коли буде підбито підсумки широкомасштабного конкурсу.

А цього дня, на відкритті, говорилось про значення у світовому культурно-мистецькому просторі Тараса Шевченка–слави українського народу. Гості школи відзначали її вагому роль у вихованні молодого покоління та високо оцінювали достойний рівень виставлених робіт. Найактивніші та найталановитіші учні були відзначені обласним департаментом освіти Київської обладміністрації та безпосередньо керівництвом рідної школи. 

Джерело: fastiv-rada.gov.ua