Відключення світла у Києві: графік адрес

Відключення світла у Києві: графік адрес
24 Жовтня 2022, 12:19
Поділитися:

За розпорядженням НЕК “Укренерго”, у Києві з 9:24 почалися стабілізаційні відключення світла.

ДТЕК “Київські електромережі” надає графік адрес.

У компанії нагадують, що всі споживачі електроенергії Києва розділені на 3 групи. Кожна буде відключатися в визначений проміжок часу.

Введіть адресу в рядок пошуку, і зможете побачити час потенційного відключення електроенергії протягом дня та тижня, – пояснюють в КМДА.

В адміністрації зазначають, що енергетики докладають усіх зусиль, щоб відключення тривали не більше 4 годин. Однак в окремих випадках через масштабність пошкоджень енергосистеми електропостачання може бути відсутнім більш тривалий час.

“Слідкуйте за оновленнями на сайті та сторінках у соцмережах ДТЕК «Київські електромережі». Зверніть увагу: можлива невелика похибка у часі в межах 30-40 хвилин для перепідключення електропостачання між групами”, – сказано на сайті КМДА.

Щоб отримувати інформацію щодо можливих відключень електроенергії у столиці, можна користуватися чат-ботом YASNO у Telegram. Налаштувавши його, мешканці можуть отримувати оперативні сповіщення у разі виникнення ризиків відключень та відповідних команд “Укренерго”. Знайти чат-бот можна через пошук у Telegram, ввівши YASNO-online, або за посиланням: https://t.me/Yasnoonlinebot.

Місто вкотре закликає мешканців максимально зменшити споживання електроенергії, особливо у пікові години навантаження на енергосистему.

Раніше ми розповідали, що для підтримки стабільної роботи енергосистеми, “Укренерго” вводить тимчасове контрольоване обмеження споживання електроенергії в Харківській, Полтавській, Сумській областях.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал. Оперативно про найважливіше. Тільки перевірені новини

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію

Джерело: Новини Києва – головні і актуальні Київські
новини сьогодні на 44.ua