Відключення світла, старт радіо «Бориспіль FM» та підготовка до першого дзвоника: новини 27 серпня

image
29 Серпня 2019, 00:28
Поділитися:

00:31 26 серпня у двоповерхівці Борисполя від вибуху газової плити постраждав чоловік похилого віку. Жителям інших семи квартир дуже пощастило, що ударна хвиля вийшла крізь вікно і двері.
02:54 На перехресті вулиць Київський Шлях – Прорізна та Робітнича встановлять світлофор. Врегулювати рух тут неодноразово просили мешканці мікрорайону. Також на цьому перехресті розширять дорогу.
03:47 29 та 30 серпня частина Борисполя залишиться без світла. За словами першого заступника міського голови Миколи Корнійчука на двох лініях електропередач проводитимуть ремонт.
05:16 Нові лежачі поліцейські з’являться на дорогах Борисполя, заасфальтована вулиця Петропавлівська та непідйомний борг в маже 16 мільйонів гривень Бориспільтепомережі за газ. Детально про роботу комунальних служб міста розповів перший заступник міського голови Микола Корнійчук.
10:05 Свято першого дзвоника відбудеться 2 вересня. За словами начальниці управління освіти і науки Тетяни Павленко, всі навчальні заклади міста готові приймати учнів. Кожна школа сама обертає формат проведення свята.
11:16 Не всі діти зможуть піти 2 вересня до школи. Заступниця міського голови Людмила Пасенко ще раз наголосила, що невакцинованих учнів не допустять до занять. Проте батьки мають змогу навчати своїх дітей самостійно.
12:45 Гімн України над хмарами. Бортпровідниця МАУ акапельно, 24 серпня, у День Незалежності, заспівала «Ще не вмерла Україна». Літак виконував рейс із Києва до Львова, і після звичайного інструктажу, стюардеса заспівала гімн. Проте пасажирів задля безпеки попросили не вставати під час виконання славня.
13:28 Шановні бориспільці запрошуємо вас на стадіон «Колос» повболівати за команди-фаворити. У рамках XVI Міжнародного турніру пам’яті першого президента федерації футболу України Віктора Баннікова відбудуться матчі.
13:56 У День Незалежності України в Борисполі розпочало мовлення ФМ-радіо. Налаштовуйте свої хвилі на частоту 94.9. І зустрічайте новий день із веселими ведучими «Ульотного ранку».

Підписуйтеся на наш Telegram https://t.me/vBorispole
Більше новин Борисполя на сайті http://tvboryspil.com