Відгомін гри з Румунією: збірна України з футболу залишає Євро-2024

image
26 Червня 2024, 22:13
Поділитися:

Сьогодні, 26 червня, українська збірна з футболу зустрічалась із командою Бельгії у матчі третього туру групового раунду Євро-2024.

Матч у німецькому Штутгарті закінчився з рахунком 0:0.

Українська збірна вже на першій хвилині пішла в атаку та змусила понервувати “червоних дияволів”. Перший тайм пройшов на рівних.

У другому таймі ситуація дещо змінилась: бельгійці у першій половині більше тиснули. Наприкінці другого тайму тиснула вже наша команда, але не змогла забити жодного м’яча (хоча моменти були).

Нагадаємо, у першому матчі на Євро-2024 17 червня українці розгромно поступились збірній Румунії (3:0). 21 червня підопічні Сергія Реброва здобули перемогу над Словаччиною з рахунком 1:2, що зберігало шанс на вихід до 1/8 фіналу.

На сьогодні у групі Е, де виступала наша команда, склалась унікальна ситуація: всі збірні (Румунія, Бельгія, Словаччина та Україна) мали однакову кількість очок. Кожна збірна мала шанс пройти далі – залежно від результатів останнього групового туру.

Збірні Словаччини та Румунії зіграли внічию з рахунком 1:1 у паралельному матчі. Тому “синьо-жовті” опинились на останньому місці в групі з чотирма очками – і не вийшли у плей-оф.

Футбольний оглядач Фабріціо Романо зазначив, що українська збірна – перша команда в історії чемпіонатів Європи з футболу, яка не проходить далі, маючи 4 очки.

“Ще ніхто не фінішував останнім у групі з такою кількістю очок. Однак за старого формату Євро були команди, які вилітали з чотирма і більше очками”, – нагадало видання ISport.

На жаль, такий результат обумовлений саме програшем команді Румунії.

Залишаймося разом з нашою збірною, попереду на нас чекають перемоги.

Актуальні, важливі та перевірені новини читайте в нашому Telegram-каналі “Головні новини Києва – 44.ua”. Також не забувайте долучатись.

Джерело: Новини Києва – головні і актуальні Київські
новини сьогодні на 44.ua