Відділення Укрпошти на вулиці Київський Шлях, 11 у Борисполі закривають

image
21 Червня 2019, 20:28
Поділитися:

Припиняє роботу відділення Укрпошти на вул. Київський Шлях, 11 (мікрорайон Авіаторів). Причиною є неприбутковість, попри те, що відділення обслуговує багато людей, в т.ч. приймає оплату за комунальні послуги  та видає пенсії.

Після закриття район, що обслуговувало відділення, буде обслуговувати відділення № 2 (мікрорайон Соцмістечко). У це ж відділення, а також відділення № 1, переведуть листонош. Така ідея Укрпошти навряд чи спрацює на користь мешканців мікрорайону Авіаторів.

Нагадаємо, Укрпошта вже повідомляла про намір закрити відділення в селах через їх збитковість та замінити їх пересувними поштовими відділеннями.

Першим пілотним регіоном для запровадження нового проекту стала Чернігівщина (його розпочали у травні 2018 р.), де для обслуговування сіл закупили 138 авто, з нуля набрали персонал, адже більшість працівників стаціонарних відділень відмовилися переходити на нові умови роботи. Вартість проекту на Чернігівщині склала майже 80 млн грн. Гендиректор Укрпошти Ігор Смілянський під час прес-конференції за результатами експерименту визнав його вдалим та заявив, що він буде поступово розповсюджуватися на інші області України. Пріоритетними будуть Київська, Вінницька та Полтавська області. Коли саме проект буде продовжено, невідомо, для його втілення необхідно 800 млн грн інвестицій, яких немає. Ведуться переговори щодо отримання кредиту від одного з міжнародних банків. 

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Джерело: Газета «ВІСТІ» – Бориспіль. Новини. Інформація. Реклама