Відділ з контролю за благоустроєм перевіряє рекламні конструкції Бориспільщини

image
19 Січня 2023, 17:14
Поділитися:

Відділ з контролю за благоустроєм звертається до всіх балансоутримувачів рекламних конструкцій з проханням провести роботи по забезпеченню дотримання вимог щодо технічного стану та художнього оформлення об’єктів зовнішньої реклами, розміщених на придорожніх смугах міської територіальної громади.

За словами в.о. начальника відділу Василя Дорожкіна, минулорічне рішення щодо зменшення вартості реклами на період воєнного стану зробило її більш доступною до широкого кола осіб, в тому числі для громадських організацій. Так, вартість рекламо носіїв, розміщених на вул. Київський Шлях, становить: 30 грн на місяць за переносну конструкцію-тендер, 300 грн на місяць за сіті-лайт, 810 грн на місяць за один бік рекламного щита. Вартість у віддалених районах міста значно нижча.

Разом із тим, фіксується чимало порушень у сфері реклами та благоустрою — об’єкти реклами часто знаходяться в неналежному технічному стані, з повним чи частковим пошкодженням архітектурно-художньої форми. Ці порушення носять не лише естетичний характер, а й можуть призвести до нещасних випадків.

«Незважаючи на наші звернення, Київською обласною радою не поновлюється інформаційне зображення щитів, розміщених на автодорогах від Борисполя до сіл громади. Не поспішає виконати вимогу щодо прибирання залишків стели з території зеленої зони біля АЗС при в’їзді в с. Рогозів і керівництво ПАТ «Укрнафта». Робота з виявлення порушень та вжиття заходів щодо їх усунення триває», — зазначає Василь Дорожкін.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Джерело: Газета «ВІСТІ» – Бориспіль. Новини. Інформація. Реклама