Віддалено і з гідною зарплатою: ТОП гарячих вакансій в Києві

Віддалено і з гідною зарплатою: ТОП гарячих вакансій в Києві
15 Квітня 2024, 13:08
Поділитися:

Якщо ви не хочете витрачати час на дорогу, то в столиці є багато вакансій на віддалену роботу.

Журналісти 44.ua підготували актуальну добірку.

Керівник відділу продажу (beauty)

35 000 — 80 000 грн

Міжнародний бренд “Kodi professional” відкрив вакансію керівника відділу продажу.

Обов’язки:

Здійснювати операційне управління підлеглими групами менеджерів Здійснювати контроль за виконанням плану продажів у В2В, B2C сегменті. Формувати та обробляти звіти щодо результатів продажів, контролювати їх;Здійснювати формування, наповнення, супровід та аналіз воронки продажів;При необхідності, своїм прикладом допомагати в закритті угод з потенційними клієнтами компанії;Контролювати якість роботи менеджерівЗабезпечувати виконання та контроль групових показників ефективності;Організовувати виконання нових проєктів в сегменті В2В, B2C в частині функціоналу кол-центру.

Актуальні вакансії, Freepik

Кандидат повинен мати:

Досвід роботи з клієнтами В2В від 2-х років, знання алгоритмів продажів та обслуговування таких клієнтів;Успішний досвід лідогенерації/продажів для В2В, B2C;Володіння технікою продажів клієнтам В2В, B2C;Знання продуктів Microsoft Office (Excel, Word, Power Point);Готовність до відряджень в представництва компанії у ЄвропіДосвід впровадження та роботи в CRM та автоматизованих системах.

Контакти: Гожий Владислав +380982865811

Оператор call-centre, менеджер з продажу

20 000 — 50 000 грн

Компанія “SGS” пропонує роботу оператора кол-центра, менеджера з продажів.

Обов’язки:

Консультувати клієнтів, які залишили заявку, робити презентацію товару, використовуючи скрипт компанії;Працювати із запереченнями клієнта, відповідати на запитання, пропонувати акції;Здійснювати продажі;Вносити дані до системи CRM.

Контакти: телеграм @Elena_AndreevaHR

Чат-спеціаліст

40 000 — 50 000 грн

Відкрито вакансію чат-спеціаліста. Головна задача цієї посади – оперативно відповідати на повідомлення в чатах від клієнтів та надавати їм необхідну інформацію.

Вимоги:

Відповідальність та уважність до деталейГрамотне письмо та висока швидкість набору текстуВміння працювати в режимі онлайнБажання навчатися та розвиватися в сфері онлайн-комунікацій

Актуальні вакансії, Freepik

Актуальні вакансії, Freepik

Обов’язки:

Відповідь на запитання клієнтів в чатахНадання консультацій та підтримки клієнтамВзаємодія з іншими відділами компанії для вирішення питань клієнтів

Контакти: Іван +380632828078

Спортивний аналітик (Senior)

40 000 — 60 000 грн

Компанія TAKE EASY, яка займається розробкою, модернізацією, та підтримкою IT-рішень в gambling та betting індустріях, шукає в команду Senior Sports Analyst.

Від кандидата очікують:

Відмінні знання у спорті в одній або декількох дисциплінах;Готовність працювати у ненормованому графіку роботи, згідно з календарем спортивних подій;Високі аналітичні здібності та різносторонній підхід до вирішення задач;Навички самостійної роботи з фокусом на досягнення результату;Пунктуальність, відповідальність та уважність до деталей.

Обов’язки:

Аналіз статистичних показників та надання аналітичних рішень;Аналіз подій, турнірів, ліг та гравців для передбачення результатів спортивних подій;Стеження за рухом ринку live, створення статистичних паттернів для передбачення результатів зустрічей;Брати участь у торгівлі та управлінні ризиками спортивних подій;Тісна співпраця із суміжними відділами.

Контакти: телеграм HR DEPT @hr_takeasy

SEO оптимізатор

10 000 — 40 000 грн

Юридичний маркетплейс “Lawly” , який спеціалізується на доставці клієнтам юридичних послуг в онлайн та оффлайн форматах відкрив вакансію SEO оптимізатора.

Обов’язки:

Розробка та впровадження стратегій SEO для підвищення видимості та трафіку на сайті компаніїАналіз ключових показників ефективності та внесення відповідних корекційПідготовка та оптимізація контенту з урахуванням SEO-стратегійПошук та ідентифікація ключових слів для покращення рейтингу в пошукових системахСпівпраця з іншими відділами для забезпечення виконання стратегій SEO

Актуальні вакансії, Freepik

Актуальні вакансії, Freepik

Вимоги:

Досвід роботи в галузі SEO від 2 роківГлибокі знання методів оптимізації пошукових системВпевнене володіння інструментами веб-аналітики (Google Analytics, Google Search Console)Вміння працювати з ключовими словами та оптимізувати контентВисокий рівень аналітичних та комунікаційних навичок

Контакти: [email protected]. Антон Дмитренко +380933855508

Менеджер з продажу реклами

20 000 — 40 000 грн

Компанія “Petrovchik” шукає кваліфікованого IT sales manager.

Задачі:

Активний пошук нових клієнтів та партнерів, розвиток поточної клієнтської базиВедення переговорів та укладання контрактів з клієнтамиАналіз ринку та конкурентів, розробка стратегій продажуПідтримка довгострокових відносин з клієнтами, вирішення їхніх потреб.Модерація Оголошень на сайті.

Вимоги:

Досвід роботи на аналогічній посаді не менше 2 роківВисокий рівень комунікабельності та навичок переговорів

Контакти: Кирило Буренко https://t.me/Kirill_Burenko

Сценарист для розважального YouTube-каналу

25 000 — 30 000 грн

Greative Mind — це про створення розважального контенту в YouTube та TikTok з нуля! В команду потрібні сценаристи для YouTube-роликів для роботи віддалено, які цікавляться і добре орієнтуються в сьогоднішніх трендах соціальних мереж і дитячих платформ.

Що робити:

кожен день разом з командою створювати свіжі, захоплюючі ідеї для наших відео, а також написання сценаріїв;всіляко підтримувати команду і сприяти загальному успіху.Готові взяти людину без досвіду, але важливі такі якості:бажання працювати, розвивати проект і розвиватися самим;вміння постійно генерувати класні ідеї, від яких будуть в захваті наші глядачі;вміння аналізувати контент та виділяти ідеї для майбутніх роликів.

Маленький тест на уважність — у супровідному листі, коли будеш залишати відгук на вакансію напиши кодову фразу — «Хочу в Greative Mind». Якщо вас попросять написати компанії на імейл, або в месенджер — також напишіть кодову фразу в повідомленні.

Контакти: Telegram @GreativeMindHr, Viber 0962082424

Долучайтесь до нашого Telegram-каналу “Головні новини Києва – 44.ua”, щоб бути в курсі всіх подій Києва, столичного регіону та України.

Джерело: Новини Києва – головні і актуальні Київські
новини сьогодні на 44.ua