Відбирав пенсію, кидався у бійку та виганяв з квартири: судитимуть безробітного киянина, який ображав матір

image
9 Травня 2024, 13:25
Поділитися:

В минулому році до столичних правоохоронців звернулася 75-річна жінка, яка повідомила про домашнє насильство з боку її 50-річного сина.

Деталі повідомляє поліція Києва.

Безробітний киянин, який проживає разом з матір’ю, систематично вживав алкоголь, після чого лаявся на матір, кидався у бійку та виганяв її з квартири. Окрім того він забирав пенсію старенької.

За скоєне чоловіка притягнули до відповідальності. Суд постановив, що кривдник має пройти корекційну програму і виплатити штраф. Виявилось, що під примусом сина штраф сплачувала сама постраждала, а корекційну програму він проходити відмовився.

Киянин вчиняв щодо матері домашнє насильство, Фото: поліція Києва

Киянин вчиняв щодо матері домашнє насильство, Фото: поліція Києва

“Дізнавачі розпочали кримінальне провадження за ознаками кримінального проступку, передбаченому ст. 390-1 Кримінального кодексу України та повідомили порушнику про підозру. Наразі обвинувальний акт скеровано до суду для вирішення справи по суті. Максимальне покарання передбачає до двох років обмеження волі”, – кажуть в поліції.

Раніше ми писали про те, що підліток на Київщині впав у люк і не міг звідти вибратися, – ФОТО.

Актуальні, важливі та перевірені новини Києва, Київщини та України читайте в нашому Telegram-каналі “Головні новини Києва – 44.ua”. Не забувайте долучатись.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію

Джерело: Новини Києва – головні і актуальні Київські
новини сьогодні на 44.ua