Відбувся відкритий Чемпіонат ДЮСШ «Юність» з пляжного волейболу в закритому приміщенні

image
3 Листопада 2020, 09:07
Поділитися:

Головна  /  Відбувся відкритий Чемпіонат ДЮСШ «Юність» з пляжного волейболу в закритому приміщенні

|  03. 11. 2020

З 29  жовтня по 01 листопада в спортивному комплексі ДЮСШ «Юність»  відбулися змагання відкритого Чемпіонату ДЮСШ «Юність» з пляжного волейболу в закритому приміщенні. Змагання проводилися серед юнаків та дівчат 2005 року народження та молодших. Чемпіонат відбувся за підтримки відділення Національного Олімпійського комітету України в Київській області.

У змаганнях приймали участь 11 команд ДЮСШ «Юність»  та 3 команди з Білоцерківського району. У ході ігор юні спортсмени провели захоплюючі матчі.  На жаль, змагання відбулися без глядачів.

За результатами змагань звання Чемпіона виборола  команда в складі Анастасії Гопайнич та  Ярослави Гончарук. Срібні медалі отримала команда  Дарії Степури та  Дарії Осаволюк; бронзові –  Даліли Силяви та Ангеліни Глазер. Переможцями та призерами стали учні відділення волейболу ДЮСШ «Юність».

По закінченню, всі учасники змагань отримали нагороди та цінні призи відділення Національного Олімпійського комітету України в Київській області. Нагороди вручали директор ДЮСШ «Юність», заступник голови  відділення Національного Олімпійського комітету України в Київській області Володимир Корнієнко та старший тренер-викладач відділення волейболу ДЮСШ «Юність» Тетяна Корчагіна.

Вітаємо переможців та призерів змагань! Бажаємо успіхів на шляху до вершин Олімпу!

Фотогалерея 

Джерело: Біла Церква – офіційний сайт